Barul mobil, o super idee pentru petrecerile la firma

Incepe si sezonul sarbatorilor, cand mare parte din angajatori prefera sa ofere angajatilor un cadou, bonus sau chiar o petrecere tematica de Craciun. Este o incununare a succesului, cand este dorit a premia sau pur si simplu a celebra cu toata lumea succesul unui an ce tocmai se incheie. Evident, vorbim despre petreceri tematice. In toata aceasta poveste nu ar trebui sa lipseasca nici barul mobil.

Conceptul de bar mobil il regasesti la Barblade.ro. Este fix ce iti trebuie pentru ca toata echipa sa se simta bine. Concret, dupa cum si suna, este vorba despre un bar cu tot ce trebuie, perfect functional, ce poate fi nu montat, ci asamblat pur si simplu unde este dorit. Acesta poate fi inchiriat, desigur de preferat la pachet cu barmanii, oamenii experimentati care stiu sa ofere servicii profi.

Avantajul de a opta pentru o astfel de prezenta in cadrul oricarui tip de petrecere, deci inclusiv la petrecerea firmei, de final de an, vine in principal cu faptul ca toti invitatii se vor putea delecta cu bauturi bune, variate si vor fi serviti oricand isi doresc. Stii ca unele dintre cele mai bune povesti si intamplari sunt marturisite la bar? Aici se aduna inevitabil unii si altii si sunt legate conversatii ce pot deveni interesante. Aparte de asta, este placerea de a savura bauturi bine mixate, cu arome, prezentate placut de asemenea.

Nu toata lumea serveste un anumit tip de bautura


Problema la petreceri de acest gen este ca trebuie facuta lista de cumparaturi. La capitolul bauturi lista se restrange la cateva tipuri. Chiar si asa, nu toata lumea consuma anumite bauturi, poate chiar nici nu consuma bauturi alcoolice. Acesti outsideri nu intentioneaza vreo secunda sa strice distractia, sa fie aparte de grup, insa au poate restrictii, preferinte, nu agreeaza alcoolul etc.

Avantajul la un bar mobil precum este la https://www.barblade.ro/ se refera si la faptul ca pot exista la discretie toate tipurile de bauturi. Exista si pentru nisa de corporate. Bauturile vor fi alese in functie de tematica evenimentului, de ora la care va avea loc petrecerea. Spre exemplu, Barblade vine cu varianta de in hours office bars sau after hours office bars. Daca in primul caz vorbim despre bauturi non alcoolice, virgin drinks cum sunt numite in termeni specifici ai domeniului, in al doilea caz sunt incluse si cocktailuri alcoolice.

Drinking and fun

In mod cert, un astfel de serviciu pune in scena si barmanul priceput care roteste sticlele si in timp ce prepara o bautura face un show. Este fun, este interesant, iar aceasta optiune va incanta toate privirile. Pot fi incluse si jocuri de genul do it yourself cocktail, iar un astfel de experiment in mod clar starneste hotote de ras.

O experienta de acest gen apropie oamenii, este interesanta si are toate sansele sa creeze amintiri placute. Se potriveste in orice context, la orice tip de party la birou, pentru ca evident toata lumea serveste ceva. Descopera la Barblade.ro toate detaliile despre barul mobil si nu numai.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.