Amintirile tale rămân vii cu jadoris.com

La mulți ani, dragi cititori! Sper că ați petrecut frumos de Sărbători și că veți avea un an nou așa cum vă doriți!

Anul acesta pentru prima oară după foarte mulți ani am decis alături de fetele mele să revedem pozele realizate când ele erau mici sau chiar nu se născuseră. Știu, acum avem facebook, instagram și strângem acolo mii de poze, dar nimic nu se compară cu o poză ținută în mână. Pur și simplu simți că te reîntorci cu zeci de ani în urmă să retrăiești toate acele clipe.

Am observat că tinerii din zilele noastre nu mai știu ce înseamnă fericirea de a ține în mână o poză cu o nepoată pe care nu ai văzut-o niciodată. Cât de mult înseamnă să primești o poză de la o rudă plecată de prea mult timp departe de tine. În zilele acestea tinerii au mii de poze pe rețelele de socializare, poze de care se plictisesc la fel de repede. Uneori mai au ocazia ca facebook să le reamintească ce postau acum câțiva ani, dar asta nu se întâmplă mereu.

Eu, de exemplu, prefer să apelez la jadoris.com atunci când în familia mea are loc un eveniment important. În felul acesta fetele mele vor avea poze online, iar eu mă voi putea bucura de poze noi printate și chiar de un nou album foto. Bucuria de a răsfoi albumul ori de câte ori simți nevoia, este de neprețuit.

De ce jadoris.com și nu un alt fotograf?

De foarte multe ori înainte de o nuntă sau un botez auzim de la cel puțin o rudă: „Pot face eu fotografiile.”. Desigur că nu este un fotograf profesionist, dar deține un telefon sau o cameră și crede că asta e suficient. Din nefericire am văzut și multe persoane care spun că este ok să facă el pozele pentru că așa economisesc bani. Este adevărat că vor plăti mai puțin, dar și rezultatele vor fi slabe.

Un fotograf profesionist precum cei de la jadoris.com știe cum să surprindă cele mai frumoase clipe. În plus cu siguranță știe cum să editeze pentru ca pozele să arate și mai genial. Puteți vedea câteva exemple ale muncii lor chiar în acest articol, toate pozele le aparțin. În plus el te poate ajuta să te simți în largul tău, nu să fi constrâns/constrânsă să stai într-un anumit fel sau să faci 500 de poze pentru a alege una.

Eu prefer ca în astfel de situații să apelez la un fotograf profesionist, iar cei de la jadoris.com mi-au arătat că sunt cea mai bună soluție. Am văzut la ei sute de clienți fericiți, pe site găsim mii de fotografii de calitate, care exprimă în cele mai diverse moduri bucuria și fericirea. De asemenea trebuie să recunosc că la ei am găsit și prețuri foarte accesibile.

De ce spun că trebuie un fotograf profesionist? Pentru că evenimentele au loc o singură dată în viață și nu putem lăsa ca pozele să se piardă. Un fotograf profesionist ne asigură succesul, dar și niște amintiri care vor rămâne sute de ani vii la fel ca prima oară. În plus noi trebuie doar să ne asigurăm că vom avea parte de un eveniment superb, de restul se ocupă ei.

Voi ce părere aveți despre toate acestea?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.