Ce au in plus castile wireless fata de cele clasice?

Tot mai apreciate si mai cautate in ultimul timp, castile wireless au cucerit atentia publicului de pretutindeni. Pe langa faptul ca nu depind de un fir ce face conexiunea intre ele si dispozitivul care reda sunetul, castile au si alte componente, caracteristici ce le fac atat de apreciate.

Bose este un nume recunoscut pe aceasta linie de profil, fiind un brand regasit si pe sono.ro – magazin online de echipamente audio HI-FI, casti si echipamente DJ. Bose este recunoscut pentru castile wireless pe care le scoate pe piata – eficienta si calitate a sunetului ce intrece asteptarile. Vom vorbi in cele ce urmeaza despre doua modele renumite pentru caracteristicile lor.

  • CASTI WIRELESS CU BLUETOOTH SI NOISE CANCELING BOSE QUIETCOMFORT 35 BLACK II

Cu Bluetooth, HFC si Google Assistant incorportate, acest model de casti poate anula orice zgomot din exterior prin intermediul QuietComfort 35 II – over-ear. Se poate spune ca sunt capabile ca faca pe oricine sa iubeasca ceea ce aude chiar si dupa o singura utilizare.

Faptul ca sunt over-ear vine din start ca un plus pentru utilizatori – modul de folosire este unul comod, iar sunetul nu se pierde, fiind distribuit direct spre timpan. Mai pe scurt, se creeaza acel pseudovid ce nu permite diminuarea calitatii sunetului.

Modelul in cauza poate fi folosit pana la 20 de ore continuu, doar atunci cand bateria a fost incarcata complet. Totodata, o incarcare rapida, de doar 15 minute, iti permite sa te mai bucuri de inca 2 ore jumatate de auditie.

Functia Google Assistant, incorporata in casti, iti poate aminti sa iei hainele de la spalatorie, de exemplu. Aceasta mai poate sa te si ajute sa ajungi la o anumita destinatie, ghidandu-ti atent directiile de mers. Aceste casti Bose vin insotite de cablu USB de incarcare, cablu audio, dar si de carcasa de transport.

  • CASTI WIRELESS BOSE ON EAR BLACK

O incarcare completa dureaza doar 1 ora si jumatate, iar apoi te poti bucura de 15 ore de auditii. Sunetul pe care il emit este unul clar, calitativ, iar egalizarea le este activa. Totodata, dispun de Bluetooth, dar si de Asistentul Siri.

Acestea sunt potrivite pentru a prelua si desfasura apeluri telefonice chiar si atunci cand in jurul tau bate vantul extrem de tare – mesajul emis de tine nu va fi perturbat de factorii externi. Mai trebuie sa stii si ca raza de actiune a castilor este de pana la 9 metri – suficient de larga, mai ales atunci cand folosesti telefonul mobil pentru a reda piesele preferate.

Acceseaza sono.ro si bucura-te de multitudinea modelelor de casti disponibile, atat de la Bose, cat si de la alte brand-uri de renume.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.