Sa facem impreuna un tur al Clinicii Stomatologice MB Dental – ce servicii ne sunt puse la dispozitie?

Igiena orala va purta mereu un rol important in viata noastra sociala si nu numai. O dantura perfecta, intretinuta strict si corespunzator, vine la pachet cu o stima de sine crescuta si cu posibilitatea de a zambi larg, fara a mai fi restrictionati de anumite imperfectiuni.

Intretinerea corecta a dintilor incepe din noi, de la cata atentie oferim periajului dentar si nu numai. Pentru a sti ca urmam o igiena orala corecta, echipa de medici profesionisti de la MB Dental ne va fi mereu aproape. De ce zic acest lucru? Ei bine, ei sunt recomandarea pentru tine datorita profesinalismului de care au dat dovada in toti cei 14 ani de experienta. Ce spui, facem impreuna o vizita clinicii MB Dental?

Serviciile stomatologice pe care ni le ofera – mai mult decat ne-am fi putut imagina!

MB Dental ne poate oferi o multime de servicii, toate sub semnul profesionalismului. Implanturile dentare, albirile dentare, tratamentele parodontale, dar si plombele colorate pentru copii sunt doar o mica parte din pachetul de servicii pe care expertii ni-l pun la dispozitie.

De exemplu, tratamentele la microscop, pe care echipa le ofera, sunt special concepute pentru a evita pierderea dintilor naturali. Mai exact, medicii endodonti se ocupa de tratarea canalelor dintilor problema, dar si inchiderea sigura a acestora printr-o obturatie/plomba de canal.

Faptul ca totul se realizeaza sub control microscopic inseamna o multime de beneficii directe pentru noi – pe mbdental.ro le gasim pe toate, detaliate.

In cazul in care te-ai confruntat deja cu pierderea unuia sau a mai multi dinti, nu-ti face griji, pot remedia totul daca apelezi la implantul dentar. Aceeasi echipa de profesionisti este mereu gata sa te ajute. Pentru implantul tau dentar se vor folosi doar materiale biocompabile precum titanul, cel din care va fi confectionat surubul ce se va prinde in osul maxilar cu scopul de a inlocui radacina dintelui lipsa. Peste acesta se va monta coroana dintelui, iar dupa toate acestea, procesele bucale isi vor relua ciclul normal, iar stima de sine va fi din nou la cote maxime.

MB Dental – noii prieteni ai copilului tau!

Mersul cu cel mic la dentist poate fi un adevarat chin, mai ales pentru el. Copii obisnuiesc sa se agite atunci cand aud de stomatolog, mai ales atunci cand medicul are o atitudine rigida in fata lor. Nu este cazul echipei MB Dental – viitorul colectiv de prieteni al copilului tau!

Cei mici sunt foarte predispusi la aparitia cariilor, mai ales atunci cand inca au dintii de lapte. Ei bine, pentru ca toata interventia medicului sa aiba un final suprinzator pentru ei, plombele ce le vor fi aplicate vor fi colorate. Pe langa acest lucru, frica fata de interventia la care sunt supusi va disparea – echipa e experta in acest sens.
Sa nu uitam ca cei mici nu vor fi anesteziati pe timpul interventiilor prin metode clasice. Echipa MB Dental foloseste sedarea blanda si eficienta – extrem de prietenoasa!


Te invit acum sa accesezi mbdental.ro pentru a face singur/a un tur virtual al clinicii stomatologice de prestigiu sau poti merge direct la cele doua locatii fizice din Cluj-Napoca si Floresti.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.