Găzduirea web, servicii complete pentru tine de la Net-Solution

Un serviciu necesar, găzduirea web este cea care va susține un site performant, întocmai pe nevoile utilizatorilor. Dacă deții un site pe care îți prezinți serviciile și produsele, respectiv ai o aplicație mai sofisticată, ce include baze de date mari, e cazul să ai în vedere găzduirea web.


Un astfel de serviciu prezintă numeroase beneficii pentru tine, ca proprietar, dar și pentru utilizatori implicit. Net-Solution.ro este un reper pe care îl poți avea în vedere, firma oferind serviciul de găzduire web de pe servere noi, modele precum HP ProLiant DL380 gen9, HPE MSA 2050 SAN Storage și HP ProLiant DL360.

Avantajele de care ai parte în calitate de client al acestei firme vizează printre altele un timp de acces la website foarte mic – oricare ar fi mărimea site-ului încărcarea fiind super rapidă. Asta se datorează colocării serverelor de care dispun în data centere performante.

Servicii de găzduire web la standarde premium, cu Net-Solution


Descoperă serviciile de web hosting care vor merita fiecare ban. În cazul pachetelor de la Net Solution toate planurile de găzduire web includ certificate SSL gratuite Let`s Encrypt. Dacă ai nevoie de consultanță, la ei beneficiezi de suport tehnic gratuit prin sistemul de ticketing sau telefonic, în programul pe care îl vei găsi menționat pe site.

Te poți orienta după diversele pachete pe care ți le propun specialiștii pe net-solution.ro, în funcție de ce ai nevoie și de bugetul pe care ești dispus să îl investești. O serie de caracteristici vor fi incluse în toate planurile, deci vei beneficia de ele indiferent de pachetul pentru care optezi.

Spre exemplu, odată ce ai achitat pachetul, găzduirea este imediat alocată, deci ai acces la contul creat în cPanel. Indiferent de întrebările pe care le ai, de ajutorul de care ai nevoie, poți contacta specialiștii prin una din cele două metode mai sus menționate pentru a beneficia de consultanța necesară.

Contul tău de găzduire va beneficia de back-up zilnic pentru informații, totul realizându-se pe serverele dedicate.

Migrarea site-ului tău de la o altă companie se realizează gratuit la Net-Solution. Ei se vor ocupa de partea tehnică fără ca asta să implice vreun tarif. Nu în ultimul rând, cu ei știi că site-ul tău va avea un uptime de 99,9% garantat.

Care sunt celalalte avantaje de care ai parte în calitate de client al companiei poți afla personal, accesând site-ul lor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.