Trandafirii criogenati – un cadou inedit si de durata

Atunci cand oferi un cadou, te gandesti ca acesta sa fie unul care sa reziste si sa ramana in amintirea destinatarului pentru cat mai mult timp. Si daca totusi destinatarul este o persoana speciala care adora florile si tot ce este frumos in general, te poti orienta catre un cadou inedit care sa indeplineasca aceste conditii: trandafirii criogenati.

Ce sunt trandafirii criogenati?

Acestia sunt trandafiri naturali, culesi atunci cand se afla in apogeul infloririi lor, tratati printr-un proces de inghet realizat cu aparate specifice si pusi apoi intr-un ambalaj special, care poate fi o cutie sau o cupola.

Avantajul acestor trandafiri e ca rezista multi ani, daca sunt ingrijiti cum trebuie. Tot ce ar trebui sa faci este sa nu ii expui direct in razele soarelui, sa nu ii uzi cu apa sau sa ii strropesti cu diverse substante, sa fie feriti de temperaturi excesive si de umiditate si sa nu ii scoti din cupola sau cutia in care vin ambalati.

Respectand toate aceste reguli de ingrijire, acestia pot rezista intre 3 si 25 de ani.

De asemenea, ce e important e ca acestia isi pastreaza prospetimea si culoarea tot atata timp, acestea nu vor pali o data cu trecerea timpului. Poate de multe ori eviti sa cumperi flori cuiva drag, la gandul ca acestea se vor ofili dupa cateva zile si vor fi aruncate la gunoi. Ei bine, acesti trandafiri se vor mentine „vii” atata timp cat ai grija de ei.

Magazinul online www.crioflowers.ro vine in ajutorul tau cu o multitudine de trandafiri criogenati din care il poti alege pe cel care iti place mai mult sau care crezi ca va fi mai pe placul persoanei careia intentionezi sa il daruiesti. Ii gasesti grupati chiar pe categorii: capete cu tija, capete 2-4 cm, capete 5-8 cm, capete XXL 9-10 cm si corazon-inimi.

Nu este neaparat ca trandafirii alesi sa fie rosii. Crioflowers.ro iti pune la dispozitie o gama larga de culori din care poti alege: albastri, roz, mov, verzi, galbeni etc.

Cand vine vorba de cadouri facute celor dragi, in primul rand ar trebui sa tii cont de calitate. Si daca doresti calitate imbinata cu arta, trandafirii criogenati sunt alegerea perfecta.

Poti comanda online trandafiri care sa o reprezinte cel mai bine pe persoana careia ii sunt destinati ( vezi aici trandafiri criogenati ) si ii vei primi prin curier direct la tine acasa sau ii poti trimite direct ei.

Este atat de simplu sa faci o supriza placuta cuiva drag! Nu este nevoie de o ocazie speciala pentru a o face, cadourile nu se fac doar la ocazii speciale. O floare oferita asa, pur si simplu, este o dovada de respect, afectiune si dragoste fata de cei pe care ii apreciezi.

Iesi din tipare si alege sa faci un cadou deosebit care va ramane drept amintire pentru multi ani! Alege un cadou de bun gust cu ajutorul caruia vei impresiona cu siguranta! Trandafirii criogenati sunt tot ce ai nevoie!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.