Un top 10 cu cele mai bune canapele de pe Vivre

Salutare, dragilor! Pentru că se aproprie toamna și fetele mele urmează să se mute în alt oraș pentru facultate m-am gândit să le cumpăr un apartament. Această decizie mi s-a părut foarte bună, deoarece economisim chiria pe minim 3 ani de zile. Atunci când am căutat apartamente mi-am propus să aleg variantele în care nu există mobilă sau este foarte puțină, deoarece am vrut să îl transform complet și să se simtă cât mai aproape de casă. Astfel, după achiziționare am început căutarea de modă și m-am întors la un vechi „amic”, site-ul Vivre.ro. De la aceștia mai avusesem în trecut comenzi și nici măcar o dată nu m-au dezamăgit. Atunci când am ajuns la capitolul canapele mi-am dat seama că există foarte multe modele și de aceea mi-am propus să fac și o listă cu top 10 cele mai bune canapele pentru situația în care vă propuneți și voi să cumpărați o canapea sau poate mai multe canapele noi.

Locul 1. Dasha Bordeaux

Pe prima poziție am adăugat Canapea extensibila 3 locuri Dasha Bordeaux, deoarece consider că este o canapea elegantă care merită toți banii. Materialul din ea își păstrează peste ani culoare, fiind de asemenea foarte ușor de curățat. Am ales pentru prima poziție această canapea, deoarece este din lemn masiv și sunt de părere că atunci când alegem o canapea trebuie să luăm în calcul calitatea ei. Acest lucru este foarte important, deoarece canapeaua va rămâne pentru ani de zile în casă. Dacă vreți o culoare mai veselă puteți intra pe link și alege un alt model, calitatea va rămâne la fel, doar culoarea va fi una diferită. Ar trebui să menționez că această canapea este una lungă, fiind perfectă pentru trei persoane.

Locul 2. Benito Kongo Beige

Pe următoarea poziție am adăugat canapeaua de mai sus, care este tot dintr-un material bun, dar care vine cu mult mai multe beneficii. De exemplu, Canapeaua extensibila 3 locuri Benito Kongo Beige are și spațiu de depozitare, lucru care mie mi s-a părut foarte util mai ales pentru familiile cu mai mulți copii. Un alt lucru pe care trebuie să îl menționez este că husele pentru pernele care vin cu canapeaua sunt detașabile, ceea ce permite o mai ușoară curățare a lor. Ca și culoare este una foarte plăcută și foarte elegantă, care e scos în evidență de dungile reliefate foarte subtil. La fel ca și precedenta canapea și aceasta are 3 locuri care pot fi utilizate de către viitorul client.

Locul 3. Chesterfield Chelsea Gray

Sincer, am adăugat această canapea pe locul 3 deoarece am vrut să fac cumva o diferență între ele pe mai multe criterii: preț, calitate, beneficii și design, dar dacă aș fi ales doar pe baza design-ului atunci cu siguranță aceasta ar fi mers pe primul loc. Îmi place enorm de mult design-ul Canapelei 2 locuri Chesterfield Chelsea Gray, dar pentru noi ea a ajuns pe poziția 3, deoarece ea are doar 2 locuri disponibile. Un alt lucru care mi-a plăcut foarte mult la ea este faptul că are 80% bumbac, lucru pe care eu îl apreciez, deoarece consider bumbacul ca fiind unul din cele mai bune materiale pe care le putem alege atunci când vorbim de un produs pentru casă.

Locul 4. Canapea 3 locuri

Canapea 3 locuri este un produs care se potrivește foarte bine în casele sau apartamentele pe care ne propunem să le transformăm în locuri elegante, în locuri care să emane stil și frumusețe. Îmi amintește foarte mult de canapelele pe care acum câțiva ani le puteai vedea decât în casele „bogătașilor”. Am adăugat-o pe a patra poziție pentru că sunt conștient că ea nu se potrivește foarte mult cu gusturile noii generații, dar nici nu mi-ar fi plăcut să nu o adaug deloc în clasament. Consider că ei trebuie să îi acordăm o atenție mai mare pentru că ea poate schimba modul în care invitații ne observă camera.

Locul 5. Chesterfield York Navy Blue

Următoarea canapea a uimit prin design, prin modul în care culoarea și modelul se sincronizează absolut perfect. Este vorba despre Canapea 2 locuri Chesterfield York Navy Blue, canapea pe care o puteți admira în imaginea de mai sus. Aceasta are în ea o compoziție de 80% bumbac și este fabricată pentru 2 locuri. Sincer mie îmi place foarte mult design-ul ei, dar dacă vă doriți o altă culoare există o gamă diversificată de culori direct pe site-ul lor.

Locul 6. Canapea Chesterfield

Urmând modelul de mai sus este disponibilă și Canapea Chesterfield cu 3 locuri, piele artificiala, negru. Aceasta este din imitație de piele și consider că este un model foarte elegant. O astfel de canapea scoate în evidență orice cameră și îi oferă un aer de lux. Mie îmi place foarte mult modelul și consider că imitația de piele este un material care poate fi cu ușurință curățat atunci când apar mici accidente.

Locul 7. Canapea Faro

Un alt produs care mi-a atras atenția pe Vivre.ro este Canapeaua 2 locuri Faro, mai exact culoare de mai sus. Face parte din categoria canapelelor pentru care ai nevoie de un buget redus, dar care arată foarte bine. Îmi place modul în care picioarele scot în evidență modelul și culoarea canapelei. De asemenea, mi s-a părut foarte atractiv prețul care permite asocierea ei cu cel puțin încă o canapea pentru a crea un design mult mai deosebit.

Locul 8. diYana Electric Blue 3L

Dacă modelul de mai sus v-a atras atenția, dar nu vă plac picioarele lui, atunci ar trebui să aruncați o privire asupra Canapelei diYana Electric Blue 3L. Este, la fel ca și în cazul precedent o canapea elegantă, cu un material de calitate, dar de această dată picioarele parcă nu mai ies așa de ușor în evidență. Am ales această poziție pentru ea deoarece nu are mânere exterioare și nici o compartimentare a locurilor, lucruri pe care eu le consider foarte importante în cazul canapelelor simple.

Locul 9. Canapea extensibila cu 3 locuri

Un model care mi-a atras atenția foarte mult este Canapea extensibila cu 3 locuri cea care eu o consider foarte importantă pentru că aduce și beneficii. Ea este perfectă și pentru situația în care de exemplu, trebuie să primiți pe cineva în vizită și nu mai aveți un loc de dormit pentru această persoană. Tocmai de aceea vă recomand să vă uitați și spre această categorie de produse dacă vă doriți să aveți acces și la un viitor pat. Știu că nu am ales o culoare foarte veselă, dar vă promit că pe site sunt disponibile mai multe culori.

Locul 10. Relax Brown Cream

Sofa extensibila Relax Brown Cream este o canapea care intră și ea în categoria celei precedente, putând cu ușurință fi transformată într-un pat de o persoană. Mi-a plăcut foarte mult la ea faptul că are 5 poziții în care poate fi lăsată și astfel puteți da impresia la fiecare vizită nouă că v-ați schimbat canapeaua. Ea are un model foarte elegant și este disponibilă într-o gamă foarte variantă de culori și mai bine zis combinații de culori.

Acestea sunt modelele care mie mi-au atras atenția și pe care am decis să le adaug în clasament, dacă vreți să vedeți mai multe modele, dar și ofertele oferite de Vivre.ro vă invit să le vizitați site-ul și să vă alegeți produsele mult dorite.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.