Vara asta poți cumpăra celor mici jocuri și jucării educative

Salutare, presupun că dacă ai ajuns pe acest articol ești în căutarea unui magazin de la care să le poți cumpăra celor mici jocuri și jucării educative. Ei bine, eu am răspunsul la această problemă. Este vorba de magazinul online jucaresti.ro care oferă o gamă foarte largă și diversificată de jucării pentru cei mici. Sunt suficiente câteva click-uri pentru a descoperi multe jucării educative și interesante.

Pentru că sunt sigur că nu mă credeți din start pe cuvânt, permite-ți-mi ca în cele ce urmează să vă arăt câteva din jucăriile care mie mi-au plăcut și pe care le-aș vedea potrivite pentru cei mici. De ce am ales jucării educative? Pentru că sunt de părere că cea mai bună metodă de a învăța este prin joacă. Acesta este primul pas prin care copii încep să asimileze informații și se pregătesc pentru tot ceea ce îi va învăța mai departe școala.

În lista cu experimente științifice pe care cei mici le pot descoperi acasă se numără și cel care ne ajută să învățăm cum funcționează lumina. Consider că un astfel de set va ține ocupat ceva timp un copil și îl va ajuta să învețe multe despre viața de zi cu zi. El vine cu mai multe seturi de activități pe care cel mic le poate face atât singur, cât și cu ajutorul unui părinte. Singurul mic „dezavantaj”, dacă pot spune așa este că instrucțiunile cu experimente nu sunt disponibile și în limba română, ceea ce înseamnă că un adult trebuie să le explice celui mic.

Cub educativ pliabil - Adunarea si scaderea

Un alt joc interesant este cubul pliabil, acesta este perfect pentru a îi ajuta pe cei mici să învețe simplu și rapid adunarea și scăderea. Sincer consider că este o metodă inedită de a îi ajuta pe cei mici să învețe și în plus le va și capta atenția pentru că este colorat și se schimbă mereu. La noi în țară de multe ori cei mici fug de matematică, ajung să o urască, cred că acest lucru se datorează și faptului că mulți profesori pun accentul pe memorat și nu pe partea practică. Un astfel de cub îl ajută pe cel mic să observe mai ușor operațiile, să le înțeleagă și de ce nu să înceapă să vrea să afle mai multe.

Voi spre ce jucării v-ați îndrepta atenția?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.