Cadouri pe timp de pandemie? De unde?

Salut! Bine ai revenit! Pandemia mi se pare că ne-a îndepărtat. Am observat, chiar și la mine, teama aceea de a mai relaționa cu oamenii. Tocmai de aceea mi-am propus ca anul acesta de Crăciun să schimb lucrurile. Știu că nu îmi voi face curaj de petreceri, dar măcar voi trimite câte un mic cadou prietenilor și rudelor mele. La început, prin octombrie, această idee părea genială. Apoi a venit vestea că doar persoanele vaccinate au voie în magazine nealimentare și m-am demoralizat.

Chiar credeam că și anul acesta Crăciunul va trece ca orice altă zi. Astăzi am primit o veste foarte bună, cei de la Decathlon vin în ajutorul celor care vor să ofere un cadou unui sportiv, realizând campania Decathlon Idei de cadouri. De ce este asta o veste bună? Pentru că de la ei poți cumpăra online. Asta înseamnă că nici nu stai la coadă, nici nu îți faci griji de certificat verde și primești comanda la ușă. Ce poate fi mai frumos decât atât?

Eu nu am mai stat pe gânduri și m-am uitat peste promoțiile lor. Apoi m-am gândit că poate mai sunt persoane care vor să facă un astfel de cadou și nu știu de posibilitatea de a comanda acasă, așa că am zis să scriu acest articol. Haideți să vedem împreună 5 produse care pot fi oferite cadou.

Dacă persoana căreia urmează să îi faceți cadou este pasionată de sport, de fitness mai simplu spus, atunci ar trebui să îi luați aceste gantere. Au greutatea de un kilogram și vin împreună cu un mini program de exerciții. Astfel persoana care le va primi va putea face sport direct de la ea de acasă. Cel mai mult pe mine m-a impresionat culoarea lor, este genul de culoare pe care fetele mele ar adora-o.

Dacă nu v-au plăcut ganterele sau dacă deja are, atunci cei de la #DecathlonRomânia ne propun achiziționarea unei saltele fitness. Aceasta ajută foarte mult în practicarea unui astfel de sport. Știu că veți spune că se poate și pe covor, dar credeți-mă că nu este același lucru. Aceste saltele sunt făcute special pentru a ajuta sportivii să își ducă mai rapid la îndeplinire task-urile. În plus este foarte ușor de strâns și depozitat, deci nu va ocupa foarte mult spațiu.

#OferăUnCadouSportiv și cumpără-i o minge de fotbal replică liga campionilor. Un pasionat de fotbal va aprecia enorm de mult un astfel de produs. Produsul este unui de calitate, mingea asigurând cele mai bune senzații de joc. În plus trebuie să recunoaștem că această grafică este una foarte interesantă și atractivă. Eu deja am adăugat-o în coș pentru nepoțelul meu care de mic este pasionat de fotbal.

Tot ca idee de cadou este și rucsacul de mai sus. Cine nu a avut până acum nevoie de un rucsac? Exact. Acest produs ne este foarte esențial. În plus el vine cu o reducere destul de interesantă la culoarea aceasta. Dacă nu vă place culoarea atunci puteți opta pentru celelalte modele. Sunt sigur că veți găsi un rucsac pe placul celui sau celei care urmează să primească cadoul.

Tot din categoria #ȘtiuCeVreiDeCrăciun se regăsește și aceasta căciulă care i-a plăcut foarte mult nepotului meu atunci când a fost cu părinții în Decathlon. Cum ei au spus că nu este încă timpul potrivit pentru ea tataie îi va face o mică surpriză de Crăciun. Chiar și când erau fetele mici am observat că astfel de căciuli sunt mult mai acceptate de copii decât căciulile clasice.

Acestea sunt ideile mele de cadouri care pot fi cumpărate online. Pentru a vedea mai multe intrați pe Decathlon.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.