2022 este anul schimbării, arde acum caloriile împreună cu Decathlon

Salutare! A sosit și anul 2022, un an mai puțin așteptat decât 2021, dar un an care sperăm să fie al schimbării. Nimic nu este mai frumos la început de an decât să îți faci planuri. În felul acesta vei știi mereu unde te afli și cât mai ai de făcut. Eu anul acesta am decis să încep să ard caloriile în plus. Am evitat foarte mult acest subiect pentru că în general la noi în țară asta pare să fie pasiunea femeilor. Cu toate acestea acest lucru nu este corect. Chiar și bărbații trebuie să ardă calorii pentru a evita diverse probleme de sănătate.

Nu îmi permit să vorbesc despre alții, dar eu, personal am avut probleme în pandemie. Pentru că de a lungul anilor am adunat mai multe kilograme în plus am ajuns să fiu considerat persoană din categoria de risc. Cumva acest lucru m-a făcut să îmi dau seama că drumul pe care am pornit nu este cel mai bun și că trebuie să fac o schimbare. Chiar dacă ideea o aveam de la început de 2022, dar nu am găsit curajul de a începe. Astăzi însă cei de la Decathlon au lansat campania „Ardem caloriile” și acesta a fost un impuls pentru a începe. Am ales 5 produse sportive pe care vreau să le încep anul acesta și pe care vi le prezint și vouă.

Set Gantere bodybuilding 20 kg

Pentru a putea face exerciții orice bărbat are nevoie de gantere. Acest produs este foarte bun mai ales dacă în urma exercițiilor se urmărește modelarea mușchilor. Partea cea mai bună la astfel de produse este că vin cu o greutate standard, dar care poate fi înlocuită pe parcurs dacă se simte nevoia măririi greutății. Sunt de părere că pentru a reduce caloriile o să am nevoie de un astfel de produs și va trebui să mă orientez spre o greutate mai mică pentru că nu am mai depus efort de ceva timp.

Tricou fitness Bărbați bumbac extensibil 500 regular bleumarin

Nu există sport fără echipament, cel puțin pe noi în școală asta ne învăța. Orice sportiv trebuie să aibă un echipament care să răspundă tuturor nevoilor pe care acesta le are pe parcursul antrenamentelor. Mereu am fost și voi rămâne de părere că bumbacul este cea mai bună alegere. Știu că acum s-au inventat zeci de materiale, dar nimic nu întrece bumbacul. Tocmai de aceea am ales modelul de mai sus care se potrivește cu ceea ce aș avea nevoie în perioada următoare.

Pantalon de trening 560 Slim fitness Bej Bărbați

Pe lângă tricou avem nevoie de pantaloni de trening. Nimic nu este mai complicat decât să faci sport în blugi. Tocmai de aceea pentru a ne putea bucura de sport și pentru a ne asigura că nu pățim nimic trebuie să deținem cel puțin o pereche de pantaloni sport. Acum alegerile sunt mai complicate în ceea ce privește mărimea sau modelul, dar cei de la Decathlon sunt aici ca să ne ajute să găsim produsele de care avem nevoie.

Mânere flotări PUSH UP BARS

Flotările sunt unele din cele mai grele exerciții sportive, acestea presupun foarte multă coordonare și atenție. Tocmai de aceea eu m-am bucurat să aflu că există mânere pentru flotări. Aceste produse ajută foarte mult mai ales dacă sunteți și voi la început. Cu ajutorul lor puteți începe să faceți mai multe flotări și să simțiți diferența.

Tricou fitness Bărbați bumbac 100 Sportee regular Negru

Am mai adăugat un tricou pentru că sunt de părere că orice sportiv are nevoie de mai multe seturi de tricouri. Mereu am fost de părere că un tricou transpirat trebuie schimbat, mai ales dacă alegem să ne antrenăm afară iarna sau toamna. În felul acesta vom evita să răcim. La fel ca și în cazul precedent am ales un tricou de bumbac pentru a fi sigur de calitatea acestuia.

Pe voi de produse din categoria „Ardem caloriile” vă interesează?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.