De unde îți poți cumpăra echipament pentru navigație?

Salutare! Afară este o vreme atât de urâtă, nici nu plouă, nici nu ninge, nici nu este soare, iar eu sunt cu mintea departe. Mi-aș dori să pot evada din această rutină zilnică, să pot face ceva pentru mine. Încă de mic mi-au dorit să văd lumea, să le ofer fetelor mele ce eu nu am primit. Dar vedeți voi… viața asta e așa complicată. Cum ai scăpat de o problemă vine alta. Mereu când ne-am pus și noi pe linia de plutire a apărut altceva și simt cum viața trece pe lângă mine.

Tocmai de aceea m-am gândit să îmi iau inima în dinți și să fac ceva spontan. Mai exact m-am gândit să mă apuc de cursuri de #navigație și să închiriez sau chiar să cumpăr o barcă. Viața e prea scurtă ca să ne facem fix acum griji de câți bani avem la saltea. Sincer am obosit să fug după bani și să simt cum viața trece pe lângă mine.

Pentru că știu cât de periculos poate fi acest sport am apelat la ajutorul singurului magazin din România în care am încredere că oferă cel mai bun raport calitate-preț și garanție pentru toate produsele sale. Dacă nu v-ați prins deja este vorba despre magazinul #DecathlonRomânia. La început nu credeam că o să pot găsi la ei produsele de care am nevoie, dar apoi mi-am adus aminte că oferă echipamente sportive pentru minim 80 de sporturi și am început să caut și pentru navigație.

Aș vrea ca în continuare să vă arăt câteva categorii de produse pentru navigație pe care trebuie obligatoriu să le accesați dacă vreți să vă apucați de acest sport. Nu uitați că aveți garanție 2 ani la produsele cumpărate de pe Decathlon, deci este în câștigul vostru să îi alegeți.

Încalțăminte impermeabilă navigație

În primul rând este foarte important să achiziționăm încălțăminte impermeabilă. Fiind pe mare șansele ca apa să ajungă în barcă sunt ridicate și este foarte important ca aceasta să nu ajungă la picioarele noastre. În plus este foarte important ca încălțămintea să fie ușoară, să fie comodă și să nu alunecăm cu ea. Astfel vom putea evita foarte multe accidente care au loc de obicei pe punte.

Toți pasagerii trebuie să poarte echipament de protecție pentru a fi siguri că nu întâmpinăm probleme. Tocmai de aceea trebuie să menționez că cei de la Decathlon oferă echipamente atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Jachete navigație (adulți și copii)

Jachetele pentru navigație nu ajută doar împotriva ploii, ci și a curenților de aer. Tocmai de aceea este foarte important ca toți pasagerii să dețină una. De ce? Pentru că poate cineva vrea să înoate, că doar știți și voi că #poftadesport vine atunci când te aștepți mai puțin. Ei bine acea persoană va avea nevoie mai apoi de un echipament călduros pentru a se asigura că după ieșirea din apă nu va răci din cauza curenților reci.

În concluzie fie că sunteți pasionați de #inot sau de navigație Decathlon este magazinul care vă vine în ajutor. Puteți cumpăra produsele lor atât din mediul online, cât și din magazinele fizice. Cel mai important este să alegeți produsele de care aveți nevoie și care vă ajută să practicați sportul sau sporturile preferate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.