La Decathlon găsim numeroase cadouri pentru copii

Salutare! Vremea nu s-a schimbat prea mult față de ultima oară când v-am scris, doar că acum este mai cald. Primăvara deja începe să își intre în forțe. O dată cu ea va sosi și Paștele. Aceasta este perioada noastră preferată din an pentru că avem ocazia de a ne bucura de o grădină frumoasă, dar și de temperaturi mai ridicate.

De anul acesta petrecem Paștele împreună cu nepoțelul nostru. Asta înseamnă că ne întoarcem în timp și trebuie să ne asigurăm că „Iepurașul” ajunge și la căsuța noastră. Vă spun sincer că atunci când fetele erau mici mi se părea ușor să le luăm ceva. Nu erau prea multe jucării și dulciuri pe piață, cu toate acestea acum piața abundă de produse.

Fata noastră însă ne-a zis că ar vrea să îi luăm ceva diferit anul acesta. Tocmai de aceea am făcut o listă cu idei de cadouri de Paște pentru copii. În ajutorul meu au sosit cei de la Decathlon care deja au pregătit o categorie separată de cadouri pentru copii.

Biciclete colorate pentru copii

Pentru copii este foarte important să alegem #biciclete cu roți ajutătoare. Cel puțin în primele săptămâni de folosirea a bicicletei acest element este foarte important. Copii nu știu la început ce sunt accidentele și tocmai de aceea este datoria noastră să îi protejăm. Desigur, nu vom putea să îi ținem într-un glob se sticlă, dar vom avea ocazia de a micșora loviturile.

Vă recomand să optați pentru modele de biciclete cât mai colorate, cât mai vesele, cu desenele preferate ale celui mic. În felul acesta el se va simți mai apropiat de bicicletă și își va dori să o folosească mai des. De asemenea, este important să îl învățăm că există accidente și că asta nu trebuie să îl facă să renunțe la mersul pe bicicletă.

Partea cea mai bună este că cei de la Decathlon ne pun la dispoziție o gamă foarte diversificată de biciclete copii. Avem modele atât pentru băieței, cât și pentru fetițe, iar acestea sunt grupate în funcție de vârsta copilului. Acest element fiind de asemenea foarte important.

Role pentru cei mici

O altă idee de cadou la care ne-am gândit este reprezentată de role copii, acestea sunt special confecționate pentru a îi ajuta pe cei mici. Rolele sunt făcute în așa fel încât copiii să nu poată prindă viteze foarte mari. Acest aspect este foarte important mai ales în primele zile, atunci când cel mic se învață cu acestea.

Atunci când alegeți un model de #role este de asemenea important să alegeți unele cu o mărime reglabilă. Astfel, copilul le poate purta mai mult timp fără să îi rămână mici. De asemenea, este foarte important să aibă catarame cât mai rezistente pentru a se împiedica accidentele, dar și pentru a ne asigura că rolele se așază bine pe piciorul celui mic.

Trotinete pentru copii

Tot de Paște putem face cadou trotinete copii. Aceste dispozitive sunt adorate de copiii din întreaga lume. Vă recomand să le cumpărați trotinete cu 3 roți pentru că acestea sunt mai stabile. Cu ajutorul lor cei mici se pot plimba în siguranță. Dacă vă plac luminile atunci trotineta de mai sus este alegerea cea mai potrivită având roți care luminează. Desigur, există mai multe variante de #trotinete cu diverse avantaje, voi trebuie doar să le descoperiți pe Decathlon.

Este de datoria noastră să le spunem celor mici „Hai afară, hai la sport” și astfel să îi îndemnăm să petreacă mai mult timp afară.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.