Produse de Desen și pictură Jucărești pentru tine și copilul tău

Salutare! Astăzi vă propun o modalitate foarte simplă și distractivă de a petrece timpul cu cei mici. De când am devenit bunic încerc să petrec cât mai mult timp cu nepotul meu, atunci când vine la noi. Atunci când fetele mele erau mici, lucrurile erau simple pentru că în principal se jucau singure. Cum eram mult la muncă nu reușeam să mă joc prea mult cu ele, ci doar să le învăț lucruri noi, precum mersul pe bicicletă. Acum nu mai este această problemă și aș vrea să îmi petrec timpul cu nepotul meu.

Am observat atât la părinți, cât și la bunici, o problemă comună: Nu știu cum să petreacă timp cu cei mici. Din păcate, evoluția jucăriilor, nu a reușit să îmbunătățească relația dintre adulți și copii. Din contră, acum există foarte multe jucării care pot ține copilul „ocupat” chiar și o zi întreagă. Îl țin blocat într-o lume imaginar. Unii părinți spun că asta este bine, alții că nu e așa perfect. Eu cred că trebuie găsită o balanță.

Astfel, părinții trebuie să și petreacă timp cu cei mici, dar și să îi lase să se joace singuri sau cu prietenii lor. Astfel cei mici se vor obișnui că există mai multe modalități de petrecere a timpului liber și vor simți și prezența adulților. Cea mai bun soluție de a petrece timp cu cei mici este prin achiziționarea unor produse desen și pictură Jucărești. În felul acesta veți putea petrece alături de ei timp de calitate. În continuare vă voi prezenta trei categorii de produse de desen și pictură pe care trebuie să le luați în calcul și încheiem articolul cu o modalitate de a câștiga vouchere Jucărești.

Instrumente și accesorii pentru pictură

Prima categorie din care putem alege produse pentru a putea lucra cu cei mici este: instrumente și accesorii pentru pictură. Aici avem mai multe produse din care putem alege. Eu pentru prezentare am ales fețele de pernă din material canvas. Acestea sunt perfecte pentru ca atât voi cât și cei mici să vă lăsați liberă imaginația. Partea cea mai bună este că sunt foarte practice. Asta înseamnă că le puteți folosi fie pentru decor în casa voastră, fie ca și cadou pentru cineva drag.

În cazul acestor produse puteți desena orice vreți, puteți colora cu orice culoare. În schimb pentru a putea face acest produs trebuie să cumpărați și instrumentele necesare. Mai exact va trebui să cumpărați acuarele sau carioci, de asemenea pentru acuarele veți avea nevoie de suport, dar și de pensule. Dacă considerați că se va face mizerie în procesul acesta atunci va trebui să cumpărați și un covor. Acesta vă va ajuta să curățați mai ușor.

Pictură pe numere Jucărești

Dacă vreți o modalitate mai simplă de a găsi și cumpăra tot ce vă trebuie atunci este obligatoriu să vă uitați peste seturile de pictură pe numere Jucărești. Acestea sunt foarte apreciate de părinți pentru că reprezintă o metodă foarte ușoară de a îi face pe copii să adore pictatul. Cred că știm cu toții că nu toți copiii au talent la desen și de multe ori se lasă dezamăgiți de rezultatul final. Tocmai de aceea consider că aceste seturi sunt tot ce avem nevoie. De asemenea, ne putem lua și noi un tablou identic și să lucrăm astfel împreună la finalizarea lor.

Aceste tablouri vin cu tot ce aveți nevoie pentru a putea începe lucrul. Cum funcționează ele? Au pe suprafață desenat conturul picturii, la fiecare culoare îi este atribuit un semn. Copilul trebuie să învețe că acolo unde vede semnul respectiv va trebui să folosească o anumită culoare. Partea cea mai bună este că toate cutiuțele cu vopsea au mai mult conținut decât este necesar, tocmai pentru ca în cazul unor mici accidente să nu aibă de suferit tabloul.

Sunt de părere că aceste tablouri sunt o activitate atractivă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. La finalul zilei puteți folosi tablourile pentru a vă decora casa. Astfel veți putea analiza pas cu pas cum se dezvoltă copilul pe această latură creativă. Un alt lucru foarte bun este că dacă vă place primul tablou vă place veți putea continua și astfel să vă bucurați de timpul petrecut împreună.

Arta pe catifea

Dacă vă doriți ceva mai special atunci trebuie să vă uitați peste categoria de arta pe catifea. Aceste produse sunt spectaculoase mai ales că sunt realizate direct pe catifea. Sincer, sunt de părere că atunci când vine vorba de picturi este foarte important și materialul. Așa cum probabil deja una este să spui că pictezi pe pânză canvas și alta pe catifea. Același lucru se aplică mai ales dacă vrem să oferim cadou pictura realizată de cel mic.

Chiar și în acest caz alegerea este una dificilă pentru că vorbim despre o gamă foarte variată de modele. Dacă vreți ca cel mic să fie atent la detalii atunci vă recomand să optați pentru un model mai complicat. Astfel va învăța să traseze conturul și să nici nu îl depășească. Partea cea mai bună la acest tip de produs este că se colorează cu carioci. Mie mi se par mult mai ușor de folosit mai ales atunci când vorbim despre detalii mici. Mie mi se par mult mai ușor de folosit mai ales atunci când vorbim despre detalii mici. Acum voi veți putea decide dacă veți opta pentru un model simplu sau complicat. Puteți începe cu un model simplu și după ce vă obișnuiți cu lucrul la ele puteți merge pe modele mai complicate.

Cel mai important lucru de menționat este că aveți ocazia de a participa la concursul organizat de Jucărești pe grupul lor de facebookhttps://www.facebook.com/groups/clubuljucaresti/ și să câștigați unul din cele 3 premii: voucher 50 lei (locul 3), voucher 75 lei (locul 2) sau voucher 100 lei (locul 1). Concursul se desfășoară pe grupul de facebook, iar pentru a participa trebuie să adăugați creația voastră la postarea de concurs și să respectați regulile. La finalul perioadei de înscriere se va face o postare cu toate creațiile, iar primele 3 care obțin cele mai multe reacții vor câștiga. Concursul se desfășoară în perioada 11 aprilie – 1 iunie. Mult succes!

Nu uitați că la toate modelele de produse prezentate mai sus aveți ocazia de a cumpăra două la fel pentru a putea lucra și voi în același timp cu cei mici. Aceste momente vor fi neprețuite și vă asigur că nici cei mici nu le vor uita prea curând. Sper că v-am fost de ajutor!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.