De unde am putea cumpăra produse resigilate și de ce?

Salutare! Astăzi vom avea un articol mai special. Este vorba de modul în care putem proteja mediul înconjurător, dar și să scoatem un „preț bun” pentru produsul pe care poate ne dorim de foarte mult timp să îl cumpăr. Îmi amintesc cum pe timpul meu era așa greu să cumperi produse noi, de multe ori frații ajungeau să poarte haine sau încălțăminte „reciclate” de la frații mai mari.

Nu spun că acest proces era bun, dar sincer acum am ajuns în extrema opusă. Cumpărăm mult, purtăm și folosim puțin, iar apoi aruncăm. Bine asta dacă nu avem un pod sau un depozit unde să le ținem pentru vremuri grele. Nici noi nu suntem mai departe de acest fenomen, cu toate acestea încercăm să găsim mereu soluții.

Partea cea mai frumoasă este că nu suntem singuri în această situație, din contră, cei de la Decathlon au pregătit pentru noi mai multe campanii care au menirea de a ajuta la protejarea mediului înconjurător. Este vorba de campanii de sustenabilitate Decathlon, iar fiecare dintre noi poate contribui puțin câte puțin la crearea unei lumi mai bune.

Ce sunt produsele resigilate?

Produsele resigilate sunt fie produse care au fost cumpărate și returnate în termenul legal, fie care nu au putut fi din diverse motive vândute la preț întrec. Ce nu sunt produsele resigilate? Acestea nu sunt produse stricate, nu sunt produse de slabă calitate. Cei de la Decathlon ne asigură de calitatea acestor produse, noi beneficiind de politica de retur și garanție.

Mai exact avem ocazia de a cumpăra produsele pe care ni le dorim la un preț mai mic decât cel de vânzare. Mie mi se pare mai ok să cumpăr produse resigilate de la Decathlon decât să le iau pe cele noi. Mereu calitatea a fost la fel și nu am avut nici o problemă cu folosirea lor. De exemplu, vă puteți uita peste produsele deja prezentate în articol. Veți vedea că nu există nici o diferență între ele și produsele noi.

Singurul dezavantaj este că nu sunt multe și de aceea se va merge pe primul venit, primul servit. Mie mi se pare foarte ok să stau să verific periodic pagina lor pentru a vedea cele mai noi oferte pentru că sigur va apărea ceva și pentru mine.

Cum altfel mai putem proteja planeta alături de Decathlon?

Pentru că Planeta este terenul nostru de sport. Protejeaz-o! Nu trebuie niciodată să uităm acest lucru. Este foarte important să ne învățăm și copiii să protejeze planeta pentru că ea va rămâne și după ce noi vom dispărea. Decathlon ne vine în ajutor cu mai multe inițiative care au menirea de a proteja planeta. Acestea sunt:

  • Produse ecodesign. Aici cred că numele vorbește de la sine despre ce este vorba. Astfel de produse au un design atractiv și în plus sunt create pentru a proteja mediul înconjurător.
  • Produse Second Hand. Nu cred că mai există om care să nu fi auzit de produse la mâna a doua. Acestea sunt produse care au fost folosite deja de alt client, dar care sunt în stare bună și care îți pot deveni un real ajutor pe parcurs.
  • Produse Buy Back. Aici tu vi cu produsul, bicicleta ta, și în funcție de nivelul de uzură primești un voucher valoric de care poți cumpăra ce vrei tu.

Tu ce ai alege? Cum protejezi mediul?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.