Ce cadouri îi poți cumpăra celui mic de 100 lei de la Decathlon?

Salutare! Astăzi mi-aș dori să povestim despre cum le putem face ziua mai frumoasă copiilor și nepoților noștri de 1 Iulie. Atunci când eram eu mic nu era ziua copilului, probabil de aceea fetelor mele am încercat să le cumpăr mereu câte ceva în această zi. Pentru că știu că uneori ni se pare atât de dificil să cumpărăm cadouri și să ne mai și rămână bani de altceva astăzi vă propun să ne uităm peste cadouri sub 100 lei. Acestea le puteți oferi cu drag copiilor și să le faceți ziua mai frumoasă.

Minge Baschet BT100 Mărimea 7 Băieţi de peste 13 ani

Când am văzut mingile pentru baschet mi-am adus aminte de fata mea cea mică. Ea fiind mai scundă decât sora sa s-a apucat de baschet. Vă pot spune că într-adevăr ajută foarte mult. În plus îi ajută pe copii să își dorească să fie mai buni. Dacă alegeți să îi cumpărați una și observați că îi place vă recomand să verificați dacă există cluburi în oraș. În felul acesta va crește și competitivitatea.

Set BR 100 Starter Copii

Cum noi avem două fete ideea de a lua piese sportive cum este setul de badminton era mereu o idee bună. În felul acesta nu se puteau plânge că una a primit ceva mai frumos decât cealaltă. În plus era o modalitate foarte bună de a le ține multe ore ocupate. Cel mai trist era când se pierdeau sau rupeau fluturașii, dar ei se schimbau rapid. Partea cea mai bună este că fluturașii au un preț foarte accesibil și de aceea se pot achiziționa mai mulți pentru siguranță.

Colac scaun gonflabil piscină Bebe 7-15 kg

Atunci când fetele erau mici nu existau atât de multe locuri în care să duci copiii la înnotat. Desigur, mă refer la locuri sigure. Tocmai de aceea noi nu am luat în calcul produsele care îi ajută pe cei mici să se obișnuiască cu apa. Acum este foarte important să dați copilul la cursuri de înnot, să îl lăsați să se obișnuiască cu acest sport. Am observat că în străinătate copiii sunt învățați încă de mici cu acest sport. Tocmai de aceea consider un cadou foarte bun acest colac scaun gonflabil.

Acestea sunt câteva din propunerile mele. Toate acestea sunt sub 100 lei. O idee foarte bună este că pe lângă ele le puteți achiziționa și diverse haine și echipamente. Asta înseamnă că le veți putea oferi atât un cadou cu care să se distreze, dar și unul util. În funcție de bugetul vostru veți putea alege și mai multe produse.

În continuare aș vrea să răspund la întrebarea „Tu ce ți-ai fi dorit când erai copil să primești la început de vară?”.

Sincer până acum nu m-am gândit la asta. Cumva ca părinte te gândești doar la ce ar vrea cei mici, nu la ce ai fi vrut tu. Dacă ar fi să întorc timpul cu siguranță mi-aș fi dorit o minge de fotbal. Pe timpul nostru mingiile erau prea scumpe, improvizam noi, dar nu avea aceeași calitate. Tocmai de aceea aș vrea să văd cum s-ar fi desfășurat un meci de fotbal cu o minge reală.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.