Ce cadouri pentru Ziua Copilului putem achiziționa de pe epantofi.ro?

Luna mai se apropie de sfârșit. Mai sunt câteva zile și vine Ziua Copilului, cu toate bucuriile și zâmbetele ei. 1 Iunie este sărbătorită de foarte mulți ani ca ziua mondiala a tuturor copiilor. Așa că părinții și bunicii se dau de „ceasul morții” ce cadouri să cumpere pentru copiii sau nepoții lor.

Așa și eu, ca un bunic care se respectă, m-am tot sucit m-am tot învârtit pe diferite site-uri ca să găsesc ceva drăguț pentru nepoțelul meu Alex. Jucării are cu duiumul, haine la fel așa că m-am hotărât să îi iau încălțăminte pentru copii fiindcă piciorușele îi cresc de la o luna la alta.

Consider că fiind vară are nevoie de încălțăminte ușoară, comodă și de calitate pentru a alerga și a se juca în voie. Pentru că mi-a fost foarte greu să mă decid asupra unei singure perechi i-am trimis fetei mele o listă mai lungă cu idei de încălțăminte pentru a o alege pe cea mai bună.

Eu am ales ca și ajutor site-ul Epantofi pentru că are încălțăminte de calitate de la brand-uri. În plus a fost printre singurele magazine online care ofereau atât de multe informații despre calitatea produselor. Am ales aceste produse după lungi căutări și sper sincer că vă vor plăcea și vouă.

Pentru început am ales perechea de pantofi de la Nike pentru că mi-a plăcut foarte mult combinația de negru, alb și roșu. În plus am considerat că talpa lor este perfectă pentru nepoțelul meu care se află în faza de a merge prin locuri care conțin obiecte ascuțite (pietre, cioburi). Tocmai de aceea mi se pare foarte important ca încălțămintea să aibă o talpă groasă care să protejeze piciorul împotriva accidentelor.

Mai apoi pentru că vine vara am ales o pereche de sandale. La fel ca și în cazul primei perechi am ales o pereche de sandale cu talpă groasă și rezistentă. Am ales această pereche pentru că are mai multe deschizături care permit piciorului să respire. Nu sunt de acord cu sandalele stil pantof pentru că ele nu oferă la fel de mult confort ca și acestea.

O altă pereche de încălțăminte este cea de mai sus. Am ales-o pentru că nepoțelul nostru este pasionat de tot ce înseamnă fulgere. Sunt de părere că în cazul copiilor modelul este foarte important. O pereche de încălțăminte cu model spectaculos îl vor face pe cel mic să o încalțe mai rapid și cu mai puțin scandal față de o pereche super simplă, care nu iese cu nimic în evidență.

Din punctul meu de vedere, ca și bunic, acestea sunt câteva din cele mai bune alegeri pe care le poate face un părinte. Desigur, dacă ar fi doar după mine eu le-aș lua pe toate pentru că fiecare dintre ele vine cu ceva unic, cu ceva special, dar știți și voi cât de repede cresc copiii și cel mai probabil se va îndrăgosti doar de o pereche și nu le va mai vrea pe restul.

Vă recomand ca de 1 Iunie să le faceți cele mai frumoase cadouri copiilor și nu uitați că Epantofi ne așteaptă cu foarte multe reduceri și promoții. Spor la cumpărături!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.