Începe școala, pregătește-ți nepotul pentru orele de sport!

Salut! A mai trecut un an și deja aproape a venit luna septembrie, ceea ce înseamnă că probabil deja ați început goana după rechizite. Nu știu cum sunteți voi, dar eu mereu am preferat să cumpăr în august rechizitele pentru a evita cozile. Desigur, pe listă adăugam mai întâi rechizitele obligatorii: caiete, stilou, rezerve, urmând ca la începutul anului, în funcție de cerințele profesorilor, să le luăm pe restul. Cel mai greu, atunci când am avut fetele mici, era să le găsesc echipamente pentru orele de sport.

Pe atunci nu se știa de Decathlon, sincer vă spun că nici nu știu dacă exista pe atunci, nici de alte produse de firmă. Erau vreo 3 sau 4 magazine unde găseai aceleași chinezării care nu țineau mai mult de un an. Tocmai de aceea mereu aveam o groază să le cumpăr echipamente. Mereu îmi doream să fie ceva de calitate, ceva care să le ajute. Anii au trecut și acum am devenit bunic, iar visele mele au devenit realitate. Acum cumpăr echipament sportiv de calitate pentru nepotul meu.

Pentru că am văzut pe facebook că mulți părinți se întreabă cam ce ar putea cumpăra acum dacă nu știu exact ce sport va face cel mic, haideți să vă arăt ce aș cumpăra eu. Produsele pe care le-am ales se potrivesc cam pentru orice sport ar alege cel mic să facă.

Indiferent ce sport alege să facă nepotul vostru, desigur dacă nu este vorba de înnot, încălțămintea sport este cea mai bună alegere. Aceasta este folosită de mulți sportivi, fiind mai comodă decât încălțămintea normală și de multe ori fiind creată pentru a putea permite aerisirea piciorului. În funcție de sexul copilului puteți alege o pereche mai colorată sau una mai simplă. De asemenea, nu uitați că există și încălțăminte sport cu talpă înaltă (deși eu nu o recomand).

Un alt produs pe care îl puteți deja cumpăra pentru copiii este rucsacul de drumeție. Acesta este foarte util pentru că poate fi folosit pentru a transporta echipamentul sportiv, sticla de apă și multe altele. În plus îl puteți lua cu voi și în cadrul activităților din weekend putând transporta mai multe produse în el. În felul acesta îl învățați pe cel mic să își țină echipamentul într-un anumit loc și să aibă acces în permanență la el.

Trening educație fizică negru cu logo fete

Treningul este un alt echipament sportiv pe care cu siguranță trebuie să îl cumpărați. Nu știu cum mai este acum, dar atunci când fetele mele erau la școală nu puteai intra în sala de sport fără trening. Nu se acceptau alte derivate (colanți + tricou). Tocmai de aceea vă recomand să le cumpărați două trening-uri, unul pentru sezonul cald și unul pentru cel rece. Mai apoi după ce aflați ce sport va practica, în funcție de nevoie, îi mai puteți cumpăra câteva de schimb.

Acestea sunt echipamentele sportive pe care eu le consider esențiale înainte de începerea noului an școlar.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.