Hai să vezi ce corpuri de iluminat am luat de la Hornbach!

Ca și cap al familiei de multe ori a trebuit să mă ocup de renovarea casei. Sunt sigur că știți și voi cât de greu este să păstrezi totul în ordine mai ales când azi faci ceva și mâine se strică altceva. La început de 2020 am decis împreună cu familia ca la fiecare 6 luni să renovăm câte o cameră, pentru ca la început de 2022 să fie toată casa gata. Nu am putut îndeplini complet acest plan pentru că prețurile la materiale de construcție au crescut periodic. Cu toate acestea mai avem un pic și ne apropriem de finalul acestei călătorii.

A fost una grea, dar și frumoasă. Cel mai mult ne-a plăcut faptul că am devenit mai uniți. Am preferat astfel ca toate deciziile să le luăm ca o familie. De câte ori trebuia să cumpărăm ceva ne puneam în fața calculatorului și adăugam la favorite ce ne plăcea. La final cumpăram produsul care ajungea să placă tuturor. După primele 2 camere deja lucrurile erau mai simple pentru că doar verificam dacă au mai apărut modele noi.

În plus în primul an jumătate de la începerea modificărilor deja știam la ce furnizori putem apela pentru calitate. Așa cum v-am spus deja pentru corpuri de iluminat exterior am ales să apelez la Hornbach. Magazinul acesta îmi mai oferise ajutor și în trecut și deja știam că are produse de calitate. Am avut o surpriză foarte plăcută atunci când am observat că au numeroase corpuri de iluminat, dar haideți să vedeți ce am ales.

Pendule și lustre de la Hornbach

În camera noastră, a celor „bătrâni”, am ales să mergem pe un model mai vechi și elegant. Mereu ne-am dorit o lustră elegantă, parcă desprinsă din filmele vechi. Tocmai de aceea am considerat că modelul de mai sus este cea mai bună alegere. De asemenea, ne-am dorit o lustră care să aibă becuri puține pentru a reduce risipa, dar și pentru a avea o soluție de rezervă atunci când unul se arde.

Prețul a fost foarte accesibil, iar partea cea mai bună este că ne oferă posibilitatea de a ajusta înălțimea lustrei. Noi având o cameră înaltă am profitat din plin de lungimea ei pentru a ne asigura că întreaga încăpere este perfect luminată. Un alt lucru care ne-a plăcut este că este mai ușor de curățat decât pare.

Bandă led de la Hornbach

Unul din cele mai interesante corpuri de iluminat este reprezentat de banda led. Nici nu vă dați seama cât de mult poate schimba aceasta aspectul camerei. Noi am folosit-o pentru a lumina partea de jos a patului și pentru a oferi doar o tentă de lumină pe timpul nopții. A fost cea mai bună alegere pentru că nu este la fel de puternică precum o lampă de veghe, dar ne permite să vedem pe unde mergem fără a aprinde lumina.

În funcție de combinațiile de culori alese se poate schimba în totalitate atmosfera, de exemplu culoare roșie este perfectă pentru un somn odihnitor, iar movul pentru a crea o atmosferă romantică. Noi am fost foarte mulțumiți și pentru că nu ne costă foarte mult, ea consumân puțin curent. În plus o avem deja de un an și nu s-a stricat ceea ce o face o investiție și mai rentabilă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.