De Black Friday cumpărăm parchet lemn dublu si triplu statificat

În povestea noastră de „renovare” un rol foarte important l-au jucat cei de la Valprestparchet.ro. Aceștia ne-au pus la dispoziție cele mai frumoase modele de parchet. Mie mi s-a părut cel mai dificil să alegem parchetul. Fiecare dintre noi vedea o altă culoare frumoasă, fiecare dintre noi parcă voia alt model față de cel ales, deci sincer abia am reușit să ajungem la un consens. Totuși acum la câteva luni de la ultima renovare am aflat că urmează Black Friday la Valprestparchet.ro și m-am gândit că și voi ați vrea să știți despre asta.

Primul lucru pe care vreau să îl menționez că în această campanie intră toate produsele din categoriile de parchet dublu și triplu stratificat. Asta înseamnă că dacă vă doriți un alt produs va trebui să plătiți la preț întreg. Sincer, nouă ni s-a părut foarte bun și prețul întreg dar contează foarte mult și ce buget aveți la dispoziție. În cadrul acestei perioade de reduceri prețurile vor scădea cu până la 50%. Asta înseamnă un preț foarte bun mai ales dacă vreți să modificați mai multe camere.

Știu că deja vă întrebați oare când puteți promova de reduceri așa că voi menționa mai întâi asta și apoi vă voi prezenta ce am luat noi. Black Friday-ul se desfăcoară la Valprestparchet.ro pe întreg parcursul lunii noiembrie. Asta înseamnă că aveți suficient timp la dispoziție pentru a alege modelele de parchet care vă plac, de a cere o ofertă și de a plasa comanda finală.

Parchet lemn dublu stratificat

Unul din modelele care mi-au plăcut foarte mult este prezent în poza de mai sus. Este un model de stejar, dublu stratificat, cu model sub formă de cap de săgeată. Partea cea mai bună la acest model este că indiferent din ce unghi te-ai uita la el modelul este la fel sau aproximativ la fel. Asta înseamnă că vorbim despre o foarte bine realizată iluzie optică.

Un alt lucru care atrage atenția la acest model este culoarea, vorbim de o culoare vibrantă care te atrage și te face să te simți bine. Eu unul sunt fan al culorilor deschise și tocmai de aceea mi-a plăcut foarte mult această culoare. Din ce am observat un mic dezavantaj al acestui model de parchet este că se observă imediat dacă pe el a ajuns mai multă murdărie, dar doar cu un mop situația este rapid rezolvată.

Parchet lemn triplu stratificat

Nucul este, în opinia mea, unul din cele mai rezistente materiale. Partea cea mai tristă este că el e disponibil doar într-o culoare. Tocmai de aceea noi am ajuns la concluzia de a îl folosi doar într-o cameră și de a ne axa pe alte materiale în restul camerelor. De ce am procedat așa? Pentru că fetele și-au dorit culori mai tinerești și au spus că un astfel de produs le-ar accentua întunericul din cameră. Sincer nu le cert, au dreptate cu asta, iar uneori chiar și eu îmi doresc să existe și alte modalități.

Acestea sunt produsele pe care noi le-am ales și pe care și voi le puteți cumpăra de Black Friday, doar că voi le veți lua cu reduceri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.