Noutăți de pe Modlet.ro – magazin încălțăminte

Atunci când ai două fete cumpărăturile sunt la ordinea zilei. Mereu se întâmplă ceva neprevăzut și trebuie să te asiguri că le poți cumpăra ce au nevoie. Când sunt mici lucrurile sunt mai simple: Alegi mărimea potrivită și maxim culoarea și gata. Apoi când ele cresc deja nu îți mai poți asuma riscul de a alege tu perechea de pantofi. Poate nu vei nimeni mărimea corectă, poate nu le va plăcea modelul sau tipul de încălțăminte.

Tocmai de aceea noi am început să apelăm la un magazin încălțăminte online. În felul acesta ele își pot face o listă cu ce și-ar dori, ce le-ar plăcea și eu le pot da sfaturi. Mai apoi, împreună, vom plasa comanda. Această modalitate nu a dat deloc greș și sincer mi se pare cea mai bună. Mi-am amintit de ea pentru că se apropie iarna, iar fetele vor încălțăminte nouă.

Cum mereu ne uităm pe site-uri deja ne-am învățat care dintre ele au categorie de „noutăți”, categorie în care putem vedea ce au adus nou. Anul acesta cumpărăturile noastre s-au axat pe încălțăminte din categoria noutăți de pe Modlet. Planul a fost ca de obicei, ele au ales și eu am sortat. Pentru că de a lungul anilor am observat că încălțămintea din piele este mai rezistentă modelele de anul acesta au fost toate din piele și le puteți vedea mai jos.

Ghete din piele naturală

Chiar dacă în general nu sunt de acord cu tocurile fata cea mică doar așa poartă. Tocmai de aceea pentru ea am optat pentru o pereche de ghete din piele naturală cu toc. Sincer cel mai dificil lucru la acest produs a fost să aleagă culoarea. În final am ajuns la compromisul că le vom cumpăra pe acestea vișinii și dacă îi vor plăcea luna viitoare vom lua și culoarea negru.

Sunt de părere că orice domnișoară sau adolescentă trebuie să aibă măcar câteva perechi de încălțăminte colorate pentru a le putea asorta cu succes la ținute. Nu știu de ce, dar am observat în ultimii ani că dacă la ținută se asortează o pereche de pantofi negri aceștia aproape că nici nu sunt observați. O culoare ca cea de mai sus va atrage atenția într-un mod subtil, suficient cât cei din jur să observe noua achiziție.

Bocanci din piele ecologică

Când eram tânără îi auzeam pe „bătrâni” spunând că frații în general sunt foarte diferiți. Nu am crezut asta până nu s-au născut fetele. Ele au mereu gusturi diferite, pasiuni diferite, fiecare fiind unică în felul ei. Nici la încălțăminte acest lucru nu se schimbă. Astfel fata cea mare s-a orientat spre o pereche de bocanci din piele ecologică. Ea a mers mai mult pe ideea de util, de călduros și mai puțin pe ideea de elegant.

Un alt aspect pe care trebuie să îl menționez este că perechea ei face parte dintr-o ofertă specială a celor de la Modlet.ro și la final clientul plătește doar jumătate din valoarea produsului. Fără să vrem la final comanda a fost mai ieftină decât ne așteptam, nu că am fi economisit ceva pentru că imediat a găsit soția o pereche de ghete care să se încadreze în sumă.

Dacă și voi căutați încălțăminte de iarnă atunci vizitați Modlet.ro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.