Oferte la A2t – magazin online sisteme de securitate si supraveghere

Canalele de știri mereu povestesc despre cazuri în care case au fost prădate, familii ucise sau rănite, dar oricât de des am vedea asta parcă nu ne vine să credem că ni s-ar putea întâmpla. Când eram mic sau când eram tânăr furturile erau la ordinea zilei. Pe atunci oamenii nu aveau de unde să cumpere și unii furau. Mai apoi lucrurile s-au mai calmat și de furturi auzeai doar la televizor. Desigur, mă refer la furturi mari. EI bine, din păcate, viața m-a trezit la realitate anul acesta.

După ce am avut un deces în familie am început să mergem mai des la țară. Sunt sigur că știți și voi cât de multe trebuie făcute după ce moare cineva drag. Ei bine plecările noastre dese nu au trecut neobservate și cam prin a doua săptămână casa ne-a fost prădată. Spre norocul nostru nu au avut prea multe de luat, dar acest lucru nu a putut trece fără a își lăsa amprenta asupra noastră. Mereu ne bântuia întrebarea: „ce s-ar fi întâmplat dacă?”.

Soluția la problema noastră era simplă: trebuia un sistem de supraveghere performant. Dar ideea era că aveam o altă problemă: lipsa bugetului. Sistemele de supraveghere erau în opinia noastră foarte scumpe, iar acest lucru ne-a demoralizat. Totuși nu m-am dat bătut iar norocul a fost de partea mea. Astfel, chiar acum câteva minute am aflat că există sisteme de supraveghere la reducere, de Black Friday, pe A2t. Cum deja promoția a început am și intrat să văd ce ne oferă.

Kituri de supraveghere

Acestea par cea mai bună idee mai ales când ești la început. Mereu mi-a plăcut să cumpăr kit-uri și să le descopăr toate întrebuințări-le. Acum însă mă gândesc dacă ar fi mai bine să cumpăr un singur kit sau mai multe sau dacă ar fi mai bine să cumpăr camerele separat. Spun asta pentru că îmi dau seama cât de dificilă va fi setarea lor și nu aș vrea să treacă ofertele până reușesc eu să îmi dau seama dacă setul e suficient sau nu.

Astfel de kit-uri vin cu tot ce ai nevoie, dar întrebarea este: Tu știi ce ai nevoie? La un apartament două camere pot reprezenta o alegere bună, dar ce te faci atunci când ai casă și grădină? Știu că o să spuneți că există kit-uri mai mari, dar oare în acea situație chiar ai nevoie de toate camerele? Partea cea mai bună este că până la final de noiembrie am timp să mă gândesc.

Mai multe despre campania de Black Friday

Perioada de desfășurare: 27 OCT – 30 NOI 2022.

Categorii care intră în campanie:

  • Supraveghere video
  • Automatizari de porti
  • Sisteme de alarma
  • Videointerfoane

În funcție de categorie există mai apoi mai multe subcategorii cu produse care vor intra la reducere. Pentru a le putea vedea pe toate va trebui să intrați pe site-ul lor. Noi pe lângă sistemul pe care deja vi l-am prezentat ne gândim să luăm și un sistem de automatizare pentru paortă, dar și un videointerfon. Acestea ni se par foarte utile mai ales atunci când nu suntem acasă dar vine cineva cu un pachet.

Acestea sunt câteva din produsele pe care noi le-am cumpărat de acest Black Friday. Cum vi se par?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.