Ce vreau să cumpăr de la Babymatters – magazin articole bebelusi si copii

A fi bunic nu este sarcină ușoară în 2022. Când eram eu copil lucrurile erau simple: preluai pătuțul de la ruda care nu mai avea nevoie de el, de multe haine nu aveai nevoie să primeai de la rude, jucării rar se găseau pe piață. Astfel copii creșteau folosind produsele altora. Acum, lucrurile s-au schimbat. Au apărut modele tot mai frumoase și mai sofisticate. Tocmai de aceea este foarte complicat să nu cumperi ceva nou pentru cel mic.

Nici noi nu am scăpat de asta. Nepoțelul nostru crescând pe zi ce trece și având nevoie de tot mai multe produse. Spre bucuria noastră în această perioadă putem să ne bucurăm de reducerile de Black Friday de pe Babymatters.ro. Acest magazin ne-a mai ajutat și în trecut, iar noi putem fi siguri că de la ei putem cumpăra produse de calitate. În plus la ei am găsit multe produse pe care nu le-am mai văzut de copil. Haideți mai bine să vă arăt despre ce puteți cumpăra la reducere începând cu datele de 31 Octombrie și 1 Noiembrie.

Jucării din lemn

Aceste jucării mi-au făcut copilăria mai frumoasă. Nu e nimic mai minunat decât să stai ore întregi și să vezi cum mașinile coboară pe această pistă. Sincer mereu am fost adeptul jucăriilor din lemn, acestea sunt mult mai rezistente. Știu că uneori prețul lor poate părea mai scump, dar adevărul este că merită, singura problemă este să ne asigurăm că micuțul nu lovește pe cineva cu o astfel de jucărie. Dacă o va face atunci există riscul unor accidente nefericite.

În plus acest tip de jucării este perfect și pentru familiile cu mai mulți copii. Va fi o adevărat provocare ca ei să își aleagă mașinuțele și apoi să analizeze ce mașină a terminat traseul mai repede. Reprezintă o modalitate prin care cei mici se pot bucura ore întregi. Cred că acesta este motivul pentru care jucăriile noi nu îi mai atrag, sunt prea predictibile.

Triciclete pentru plimbările în parc

Un alt cadou foarte potrivit pentru copii este achiziționarea unei triciclete. Pe timpul nostru se purtau doar cărucioarele, dar anul trecut am descoperit o astfel de tricicletă și nepotul meu nu se mai desparte de ea. Este mult mai comodă și mai ușor de transportat în comparație cu căruciorul. În plus partea cea mai bună este că acum acestea vin cu diverse modele și culori. Asta înseamnă că puteți cumpăra una fix pe placul copilului pentru a fi o plăcere plimbarea cu ea.

Acestea sunt doar câteva din produsele care peste câteva zile intră la reducere. Cei de la Babymatters au decis să nu pună la reducere categorii întregi de produse, ci categorii de brand-uri. Astfel, printre brand-urile care se pot cumpăra la reducere se numără și: Cybex, BeSafe, Joie, Qplay, Little Dutch, Motorola, etc. Dacă vă tentează să cumpărați produse pentru copii atunci cel mai bine intrați pe site-ul lor. Un alt aspect de care trebuie să țineți cont este că pentru unele brand-uri campania de Black Friday se încheie după o săptămână, iar pentru restul după două săptămâni. De aceea cel mai bine este să verificați din timp produsele.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.