Black Friday la Reverse – magazin incaltaminte

Că vine Black Friday nu mai este o surpriză. Ce este o surpriză pentru mine este câte liste de cumpărături avem. Anul acesta parcă toată lumea vrea câte ceva. Iar pentru că noi nu putem ține toate aceste vești minunate doar pentru noi azi vreau să vă prezint o altă campanie care ne-a atras atenția. Este vorba despre campania de Black Friday de la Reverse. Aceasta ne-a atras atenția pentru că ea oferă reduceri la produsele pe care deja plănuiam să le cumpărăm.

Mai exact noi în fiecare toamnă, în octombrie sau noiembrie începem căutarea de ghetuțe, botine și/sau cizme. Facem asta pentru că în general cele din anii trecuți nu mai sunt bune, dar și pentru a adăuga la cele care sunt încă bune niște modele noi. Plănuiam să facem și anul acesta asta, dar așteptăm data de 11 Noiembrie pentru a începe reducerile.

Reverse este unul din magazinele online de la care am mai cumpărat în trecut. Aceștia au prețuri accesibile și produse de calitate. În plus sunt magazinul care are modele pe placul tuturor femeilor de la noi din casă. Asta înseamnă că putem plasa o comandă mai mare de la un singur magazin. Acum fiind și Black Friday lucrurile sunt un pic mai complicate pentru că prețurile mici înseamnă dorințe mai mari.

Ghete Dama Imblanite Camel din Piele Ecologica Shanley

Soția mea a pus pe lista de dorințe modelul de mai sus. Este un model superb care atrage priviri. Ei i-a plăcut foarte mult asocierea cu pielea de șarpe. Așa cum era de așteptat perechea este din piele ecologică ceea ce înseamnă că este un produs de calitate. Un alt lucru foarte interesant la această pereche de ghete este că este îmblănită. Asta înseamnă că oferă un confort sporit piciorului.

Pentru soția mea este important ca fiecare pereche de încălțăminte să aibă măcar puțin toc. Se simte altfel atunci când știe că este o distanță mică între ea și sol. Tocmai de aceea și de această dată a ales un model cu toc micuț. Cel mai greu i se pare să aleagă culoarea. În general al merge pe negru, dar i-am spus că are deja multe perechi negre și parcă ar merge o schimbare. Acum s-a arătat interesată de culoarea de mai sus, dar până începe Black Friday mai are timp să se răzgândească.

Botine dama Imblanite Kaki din Piele Ecologica Intoarsa Sistine

Fata mea cea mică a mers pe o pereche de botine, mai exact pe modelul din poza de mai sus. El este tot de pe Reverse – magazin incaltaminte, dar este din piele ecologică întoarsă. Sincer mie îmi place atât pielea clasică, dar și cea ecologică. Important pentru mine este ca produsul să fie din piele naturală sau ecologică. Cel mai mult mi-a plăcut foarte mult la botinele alese de ea: culoarea. Ideea de kaki mi se pare potrivită pentru că este o culoare ce se asortează lejer cu orice ținută.

Acestea sunt doar două din produsele care se află pe lista noastră de cumpărături. Începând cu data de 11 noiembrie și până la finalul lunii vom avea timp să ne decidem. Reducerile anunțate sunt de până la 50% ceea ce pe noi ne încântă pentru că înseamnă că vom reduce măcar un pic costurile cu încălțămintea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.