De Black Friday intră și pe Hectarul – magazin pesticide si fertilizanti

Continuăm seria sfaturilor pentru grădină cu prezentarea unui alt website pe care trebuie să îl arăt și fetelor mele. Numele lui este Hectarul și este un magazin pesticide și fertilizanți online. Rari mai sunt producătorii care nu folosesc pesticide. Știu că sună urât, dar vremurile ne obligă să facem asta. De ce spun asta? Pentru că dacă tu nu dai riști ca toate insectele alungate de vecini să vină la tine.

Anul acesta am pățit și noi asta. Înainte de coacerea roșiilor și a murului am observat apariția unui număr ridicat de ploșnițe verzi. Sunt acele insecte care zboară pe distanțe mici și care dacă se simt în pericol elimită o substanță urât mirositoare. Au mai fost și în anii trecuți, dar erau puține, acum pe toate fructele era măcar una. Așa că am început să caut mai multe despre ele. În felul acesta am aflat cât sunt de dăunătoare, dar și că vecinii mei au apelat la soluții care să le gonească.

Nu puteam sta degeaba mai ales că riscam ca întreaga producție să aibă de suferit. Pentru cei care nu știu acesta insecte fac ca legumele să nu aibă gust sau să aibă un gust urât. În plus pe suprafața fructelor pot apărea diverse pete. Nu a fost ușor să găsesc o soluție, dar am apelat ca de fiecare dată la Hectorul.ro. Acest magazin fiind online îți permite să plasezi comenzi la orice oră și în plus îți permite să studiezi în liniște toate produsele.

Dacă ești de părere că nu te descurci de unul singur să găsești produsele de care ai nevoie poți oricând apela la chat-ul lor. Acesta este disponibil pe site și te conduce spre whatsapp. Sunt de părere că în felul acesta economisești mult timp mai ales dacă nu stai lângă un magazin de pesticide. Eu am intrat la ei pe site și am găsit soluția pentru problemele mele. Înainte de a vă povesti despre asta trebuie să menționez că pe Hectarul se desfășoară Black Friday, iar în curând ne vom putea bucua de până la 70% reducere.

Hectarul.ro mi-a oferit acces la Mospilan

Mospilan este unul din cele mai bune insecticide. Spun asta pentru că el acționează împotriva tuturor stadiilor de insecte. Multe din insecticide atacă doar insectele adulte, ceea ce înseamnă că tratamentul trebuie refăcut periodic pentru a putea scăpa complet de dăunători. Mospilan în schimb atacă și larvele ceea ce înseamnă că insectele sunt distruse.

Cu toate acestea și în cazul lui a trebuit să mai repet procesul după vreo 6 săptămâni pentru că o colonie nouă de ploșnițe a sosit din vecini. Eu am fost mulțumit pentru că investiția a fost una mult mai mică față de cea pe care aș fi făcut-o pentru alte produse. În plus totul s-a desfășurat online ceea ce a însemnat o economisire semnificativă de timp.

Un alt lucru care m-a atras spre acest produs a fost că perioada de la stropire și până la recoltare a fost foarte mică. Aceasta este una din problemele insecticidelor: nu poți mânca fructele imediat. Tocmai de aceea de câte ori caut insecticide mă uit să nu aibă o perioadă lungă de așteptare până la culegere.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.