Books express este o librarie online cu mii de cărți

O altă pasiune de a mea a fost cititul. În tinerețe am dat foarte mulți bani pentru a avea acces la cele mai noi publicații. Sincer, nu îmi pare rău pentru că acum acestea au rămas pentru fetele mele. Ce îmi pare rău este că acum nu am fizic timp pentru a putea citi pe cât de mult îmi doresc. Cu toate acestea profit de fiecare ocazie pentru a cumpăra cele mai noi cărți.

Anii au trecut ceea ce înseamnă că am devenit mai cumpătat. Asta înseamnă că nu mai cumpăr cartea cum apare ci atunci când este la reducere. În felul acesta pot cumpăra mai multe cărți și până se reduc cele pe care le vreau am timp să citesc din restul. Acest lucru este foarte important mai ales pentru familie pentru că bugetul nu mai este așa de afectat.

Cum putem reduce costul cărților? Urmărind ofertele de Black Friday. De exemplu, în articolul de astăzi vă voi povesti despre o librărie online care ne pregătește super oferte în această perioadă a anului. Numele ei este Books Express și chiar dacă se axează mai mult pe cărți de specialitate găsim multe titluri interesante. Eu prefer să cumpăr de la ei cărți de dezvoltare personală și cărți despre afaceri. Aceste cărți sunt foarte importante pentru că mă ajută să înțeleg multe noțiuni noi.

BRAND. Jocul antreprenorial la alt nivel

Una din cărțile pe care aș vrea să le cumpăr de aceste Black Friday este cea de mai sus. Încă de când fata mea cea mare a început să studieze Marketing m-am arătat și eu interesat de acest domeniu. Marketing-ul face parte din viața noastră, ne lovim de el zi de zi. Brandingul este o sub-ramură a marketing-ului și așa cum îi spune numele se ocupă cu studierea brand-urilor. O firmă va rămâne în atenția clienților prin brand-ul său. Cred că această carte mă va ajuta să înțeleg și mai bine domeniul acesta complex.

Black Friday pe Books Express are loc în perioada 11-13 Noiembrie 2022 și ne oferă acces la reduceri de până la 70%. Fiind astfel cel mai bun moment pentru a ne întregi colecția de cărți. Cărțile sunt din domenii foarte variate. Tocmai de aceea vă recomand să intrați direct pe site pentru a putea vedea dacă au și cărți din domeniile voastre de interes. Sincer sper să prind reduceri substanțiale la toate cărțile pe care mi le doresc.

Liderii mănâncă ultimii

O altă carte pe care mi-o doresc anul acesta este cea de mai sus. Ea este o carte care ne învață despre ce presupune o funcție de conducere despre cum ne influențează ea viața. Adevărul este că mulți dintre noi considerăm că o funcție de conducere aduce numai beneficii. Acest lucru nu este real, ea vine cu multe sacrificii și trebuie să le cunoaștem înainte de a începe o afacere. Sper ca această carte să mă ajute să înțeleg mai bine ce înseamnă să fi „sef”.

De asemenea, sper să vă găsiți cărțile de care aveți nevoie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.