Evamar magazin online cu ambalaje Horeca personalizate

Deschiderea propriei afaceri reprezintă un pas măreț. Este nevoie în primul rând de fonduri financiare pentru a o deschide, mai apoi de personal și apoi de noroc. Atunci când nu ai noroc trebuie să ți-l faci. Cel mai important lucru într-o afacere este să oferi ceea ce concurenți tăi nu dau. De asemenea, este foarte important să analizezi periodic concurenții. Nu ar trebui să îți scape nici măcar o noutate.

Personalizarea a devenit în ultimii ani un atuu al afacerilor. Oamenii au acum multe companii din care să aleagă tocmai de aceea lucrurile mărunte fac diferența. Nu știu cât vă dați voi seama dar ambalajele joacă și ele un rol important. Înainte oamenii alegeau produsul, aveai nevoie de zahăr mergeai la raft și te mai uitai la maxim preț. Acum sunt multe produse cu prețuri apropriate și ne uităm care este mai frumos, care este mai atractiv.

Am observat că același lucru se întâmplă și în Horeca. Noi de multe ori mergem spre magazinele care oferă un pic de satisfacție, care au ceva aparte. Considerăm că alegerea unor ambalaje Horeca personalizate reprezintă o atenție acordată clientului, dar și firmei. Știu că este un pic de muncă la alegerea design-ului, la stabilirea detaliilor, dar acest lucru se face o dată și se mai schimbă doar peste ani.

De unde puteți cumpăra ambalaje Horeca personalizate?

Evamar este magazinul online care îmi vine pentru prima oară în minte atunci când mă gândesc la ambalaje personalizate. I-am descoperit pe aceștia după o discuție cu nepotul meu. El își deschisese în acea perioadă o pizzerie și căuta ambalaje. La fel ca și vouă, la fel i-am explicat și lui de ce este importantă personalizarea. Acum tot ce mai aveam de făcut era să găsim o firmă care să ne ofere ambalaje.

Așa i-am descoperit pe cei de la Evamar și nepotul meu a rămas client fidel lor. Ne-au plăcut pentru că încă de pe atunci ofereau toate produsele de care aveau nevoie. Multe firme la care apelaserăm aveau doar cutiile clasice de pizza, aceștia ofereau și cutii în care se putea pune doar o felie. În plus aveau și alte ambalaje ce pe viitor s-au dovedit foarte utile pentru afacere.

Mi-am amintit de ei după ce am văzut un anunț că în curând începe Black Friday la Evamar. Atunci mi-am dat seama că această veste trebuie împărtășită. Dacă aveți o companie care lucrează în domeniul Horeca atunci ar trebui să aruncați o privire asupra site-ului lor. În felul acesta vă puteți uita peste produsele comercializate de ei și să vă decideți care dintre ele vi se potrivesc. Mai apoi când începe campania puteți reveni cu o comandă.

Nu uitați că acest proces este unul foarte important și de aceea este foarte important să aveți grijă la alegerea design-ului.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.