Reduceri la tutungerie si vape shop – fumezi.com

Nu continua citirea articolului dacă ai sub 18 ani!

Nu am fost atras de fumat. Atunci când eram tânăr mi-am promis că nici soția mea nu va fuma. Totuși inima nu ține cont de regulile impuse de cap. Tocmai de aceea nu am putut să stau departe de cea care avea să îmi devină soție nici după ce am aflat că fumează. Au trecut de atunci peste 25 de ani. Ea nu a renunțat la fumat, iar mie mi-a revenit atribuțiunea de a o ajuta să reducă.

Așa cum știți și voi costurile pentru tutun au crescut enorm de mult în ultimi ani. Acest lucru ne-a afectat bugetul mai ales că niciunul dintre noi nu are un salariu exorbitant. Tocmai de aceea am început să căutăm alte variante, la un moment dat am apelat chiar la țigări făcute în casă. Eu mă ocupam de facerea lor pentru că ea nu avea răbdare.

În felul acesta am economisit ceva bani, dar au apărut alte probleme. Atâția ani de fumat își pun amprenta asupra organismului. Fiecare țigară influențează undeva, chiar dacă pe loc senzația este de bine. Anul acesta am primit sfatul de a renunța la ele. A încercat să renunțe definitiv, dar acest lucru este aproape imposibil. Tocmai de aceea m-am trezit în situația de a încerca altă variantă.

Kit Vaporesso GTX GO 80W

Căutând soluții am ajuns pe Fumezi.com tutungerie si vape shop. Acest magazin online mi-a scos în evidență existența țigărilor electronice. Deși le văd zi de zi în oraș pur și simplu până acum nu le consideram o variantă. Cum le-am văzut am și început să caut informații despre ele. Așa am aflat că ele sunt mai puțin nocive față de țigări. În plus un alt lucru foarte important este că ele pot ajuta la reducerea fumatului sau chiar la renunțarea definitivă la ele.

Mai exact ele oferă doar acea senzație de fumat, dar fără a afecta foarte mult plămânii. Un alt lucru foarte interesant la ele este că vin în diverse variante și arome. Poți să te orientezi spre produsul care îți place cel mai mult. Acest lucru se aseamănă un pic și cu țigările normale pentru că și acestea sunt în diverse variante și tării.

Ce m-a atras și mai mult este că pe Fumezi.com începe Black Friday pe data de 11 Noiembrie. Această campanie durează până pe 16 Noiembrie. Pentru că printre produsele incluse în campanie se numără și țigara electronică menționată mai sus, dar și rezerve pentru ea am decis că este cel mai bun moment să o încercăm. În felul acesta dacă nu va fi ceea ce trebuie măcar nu vom cheltui mult pe ea.

De asemenea, dacă țigara electronică se va doveni un succes știm de la cine vom cumpăra arome. Acum am decis să luăm decât 2 arome pentru a ne asigura că nu țigara este vinovată dacă nu îi place soției. Plus că așa poate încerca două variante pentru a vedea cum este cu ea și pentru a decide pe viitor. Sincer sper ca aceasta să fie o soluție bună pentru ea, dar revin cu detalii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.