Am nevoie de avocat pentru probleme comerciale – ce și cum fac 

Din nefericire, există și situații când fără un avocat nu avem cum să ne rezolvăm problemele legale. Se întâmplă și în ceea ce privește anumite aspecte comerciale. Pentru cei interesați de aceste contexte AVM Consult are o echipă de avocați pregătită să preia spețe. 

În primul rând, este recomandat să apelezi la un avocat probleme comerciale încă din faza de înființare a unei firme. Vei economisi timp și energie, pentru că birocrația este cum este – știm prea bine cu toții că implică adesea multe drumuri de la o instituție la alta și în final direcționare către un alt ghișeu. De asemenea, pot să apară conflicte de interese sau după caz, dacă persoana în cauză este implicată și în alte societăți. Oricare ar fi situația, avocatul poate face drumul mai lin, în sensul în care te ghidează cu experiența lui pentru a rezolva totul în timp util. 

În al doilea rând, dacă situația impune anumite modificări ale actului constitutiv, vei avea nevoie de asemenea de un avocat. Descoperă mai multe despre spețe similare și nu numai, din pagina Avmconsult.ro. Cert este că orice modificare de acest tip, în privința desfășurării activității vor fi înregistrate și la registrul comerțului. Avocatul te va ajuta să redactezi corect actul. 

Litigii comerciale și avocatul de care ai nevoie 

Dacă vorbim despre situații comerciale, domeniul este unul vast și cuprinde și situația în care ai avea nevoie de avocat litigii societati comerciale. Litigiul este în fond neînțelegerea pe care o ai cu anumite entități, afaceri, când numai instanța mai poate soluționa ceva. Indiferent de natura litigiului, de valoarea pagubei și de pretențiile cerute de fiecare parte implicată, cert este că tot timpul este o documentație excesivă la mijloc. 

Uneori implicate sunt marile corporații sau multinaționalele. Evident că este necesară reprezentarea în fața legii de către un avocat. Acesta va fi bun cunoscător al procedurilor, al dreptului comercial, a legislației în cauză, dar și a procedurii civile. Iată și câteva exemple de litigii comerciale:

  • Probleme în ceea ce privește achizițiile publice, parteneriatele de asemenea. 
  • Administrarea fiscală. 
  • Încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală. 
  • Situații legate de concurență neloială. 

AVM Consult poate prelua astfel de cazuri 

Din fericire pentru publicul larg, atunci când se impun situații din sfera litigiilor comerciale, precum cele ce au fost menționate în rândurile de mai sus, oricând AVM Consult poate fi un răspuns potrivit. Aici echipa de avocați este promptă și preia cazurile în timp util, indiferent de stadiul în care a ajuns clientul cu problema sa de ordin juridic și comercial. 

În plus, la AVM Consult cei interesați pot solicita ajutor în ceea ce privește ajutorul de reprezentare în fața legii a clienților străini. Avocații de aici sunt buni cunoscători ai limbilor engleză și germană, astfel încât pot fi ghidul juridic al celor de peste hotare, cu situații legale aici în țară. Despre toate acestea aflăm și din pagina oficială a acestui cabinet de avocatură, www.avmconsult.ro la secțiunea servicii juridice. 

Contact: avocat@christianamondea.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.