Goana dupa cadouri a inceput – fii inspirat si alege picturi pe numere cu lei

Poate ca ai mai auzit pana acum de conceptul picturii pe numere. Este o activitate creativa care iti poate da ocazia sa experimentezi arta, sa pictezi singur un tablou si sa te relaxezi. Ce ai spune daca acesta ar fi cadoul perfect, ales pentru cei dragi tie? 

Suntem in perioada in care mai toata lumea este in goana totala pentru a cauta cadouri pentru cei dragi. Unii au lista pregatita cu ce isi doresc cei mici de la Mos. insa nu sunt prea hotarati ce sa cumpere pentru restu. Ei bine, picturi pe numere cu lei, animale, peisaje, flori, portrete si nu numai, sunt toate disponibile la Pictorul Fericit. Iata si de ce merita sa alegi un astfel de cadou. 

  • Alege ceva inedit si diferit 

Daca pana acum obisnuiai sa alegi diverse obiecte decorative sau lucruri numai de sezon utile, e timpul sa schimbi povestea. Ce ai spune de o activitate creativa? Care sa implice atentia celui care primeste cadoul? Se va bucura de ceea ce i-ai oferit mult timp dupa ce a trecut luna cadourilor. II poti alege o pictura pe numere reprezentativa pentru pasiunile sale si astfel bucuria de a primi un astfel de cadou este dublata, de sensul ei. 

  • Alege o experienta, in detrimentul lucrurilor 

Lucrurile primite le uitam in dulapuri sau sertare, avem tendinta de a le lasa de-o parte, sa se depuna praful pe ele. Eventual ne mai aducem aminte de ele urmatorul an cand decoram casa. Daca nu ne plac, apreciem doar intentia celor care ne-a oferit cadoul. Uita de astfel de scenarii si prefera sa daruiesti experiente. Care tin o viata. Pentru mai multe modele de picturi pe numere intra aici

  • O alegere potrivita pentru orice varsta 

De la copii rabdatori si pana la adulti, chiar seniori, oricine poate picta. Farmecul picturii pe numere este tocmai acesta, ca poate fi experimentata de aproape oricine. Este cu atat mai satisfacator sa stii ca ai depus efort in a crea ceea ce va fi o decoratiune utila tie, pe termen lung. Te vei bucura insa si de procesul in sine, pe tot parcursul pictatului.

Sa explicam si cum se va desfasura pictatul in acest caz. Culorile care vin in set pot fi folosite imediat, direct din recipientele in care sunt puse. Pensulele necesare sunt incluse si ele in set. Aplicarea culorii potrivite in spatiul potrivit va tine cont de simpla corespondenta intre numar si culoare. In plus, sunt efecte benefice ale pictatului. Este vorba de relaxare si de coordonare mana-ochi, de dezvoltarea unor abilitati, dar si de placerea in sine de a va bucura de o activitate care va deconecteaza de la stresul de zi cu zi. 

Un kit de pictura pe numere, cu toate accesoriile necesare are un pret rezonabil. Iar in aceasta perioada, la Pictorul Fericit sunt reduceri. Poti comanda picturile dorite din pagina oficiala. Inca ai timp sa alegi cadouri de genul si sa pregatesti surprizele pentru cei dragi. 

Contact: 

Str. Mărășești, 22A, Suceava

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.