Vrei sa nu mai ai dureri de spate cand stai la birou? Vezi aici scaune ergonomice de la StableDesk

De cate ori ti s-a intamplat sa te confrunti cu dureri ale spatelui dupa ore intregi petrecute in fata calculatorului? Nu putini sunt oamenii al caror loc de munca implica statul la birou pentru multe ore in fata computerului.

Mai intense sau mai usoare, durerile de spate nu trebuie neglijate, ba mai mult, daca nu sunt luate masuri din timp, acestea se pot transforma in afectiuni grave. Bineinteles, exista remedii pentru majoritatea afectiunilor medicale, insa de ce sa fie nevoie sa tratezi, cand a putea mai bine sa previi?

Mai intai de toate, este necesar sa inlocuiesti scaunul vechi, incomod de birou cu unul ergonomic, conceput special pentru a mentine o pozitie corecta in fata calculatorului, pe care il gasesti la StableDesk, magazin ce are in oferta sa o gama diversificata de astfel de produse pentru o dotare corespunzatoare a biroului. Descopera in randurile urmatoare beneficiile pe care ti le poate aduce un scaun ergonomic de birou.

Mentine o pozitie corecta a intregului corp

De multe ori, cauza unei posturi incorecte a corpului o reprezinta scaunul de birou ales in mod gresit, ce amplifica senzatia de incomoditate. In comparatie cu scaunul traditional de birou, cel ergonomic este echipat cu accesorii care au scopul de a relaxa muschii de la nivelul spatelui si ai capului atunci cand stai in sezut.

In plus, daca esti o persoana mai inalta, probabil stii deja cat de greu este sa gasesti un scaun potrivit nevoilor tale care sa te faca sa te simti confortabil. Un scaun ergonomic poate fi adaptat inaltimii tale si poti sa stai cu picioarele pe podea sau cu genunchii indoiti la 90 de grade, in functie de cum preferi. Este un aspect demn de apreciat, mai ales pentru oamenii inalti.

Reduce riscul aparitiei durerilor de gat si spate

Daca este nevoie sa petreci ore intregi in scaunul de la birou si nu ai un suport special pentru zona gatului, este posibil sa cunosti deja acea senzatie de rigiditate pe care o resimti cand te intorci acasa. Poate nu ti se pare un lucru important, insa aceste dureri repetate pot deveni afectiuni precum spondiloza cervicala, ce determina neplaceri si dureri frecvente.

Totodata, scaunul ergonomic este dotat cu un suport pentru a sustine capul si gatul, dar si unul pentru spate, conceput pentru a preveni durerile lombare.

In acest mod, scaunul se adapteaza cu mare usurinta curburii naturale a coloanei vertebrale si faciliteaza adoptarea unei pozitii cat mai corecte. De asemenea, dupa cum a fost mentionat si in randurile de mai sus, persoanele inalte gasesc mai greu scaunul potrivit pentru munca, iar din acest motiv scaunele ergonomice sunt suficient de inalte cat sa cuprinda intreaga lungime a spatelui si pentru a facilita confortul.

Sporeste confortul la birou

Fiind din ce in ce mai populare in ultimii ani printre oamenii care isi desfasoara munca la birou, scaunele ergonomice sunt flexibile si usor de utilizat. Totodata, multi oameni le prefera datorita modului in care pot fi ajustate in functie de corpul fiecaruia pana ating gradul maxim de confort. Vezi aici scaune ergonomice care sa iti asigure confortul mult dorit la locul de munca si care sa elimine riscul aparitiei durerilor de spate si gat.

Prin urmare, confortul este din ce in ce mai cautat in aceste timpuri, de aceea este important sa il ai atat acasa, cat si la birou. Poti avea parte de stabilitate si confort la locul de munca cu ajutorul unui scaun ergonomic pe care il gasesti la StableDesk.

Contact:

0762972628
office[@]stabledesk.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.