Ai un business? Află de ce ai nevoie de platforma de facturare de la StillCo!

Facturarea prezintă o bătaie de cap pentru mulți antreprenori. Platforma de facturare din cadrul companiei StillCo vine cu soluții pentru eficientizarea pașilor birocratici. Sună bine? Află aici mai multe!

Dacă ești un antreprenor român, atunci cu siguranță ai aflat de schimbările impuse de ANAF de la începutul acestui an. Este vorba de factura electronică e-Factura și este obligatorie în cazul exchange-urilor B2B. Ce înseamnă asta? Pe scurt, tu, ca business, trebuie neapărat să emiți o factură unui alt business cu care ai afaceri, pentru a fi cât mai transparent. Unde intră în această poveste platforma de facturare de la StillCo? Află aici!

Cu ce te ajută o platformă de facturare?

Simplu. Este o modalitate modernă și ușoară de a-ți gestiona facturile. Toate facturile sunt înregistrate și certificate digital în sistemul ANAF. Cu ajutorul acestei platforme, nu va mai trebui să te duci fizic, lună de lună, să depui declarații, deoarece platforma se ocupă automat de toate la fiecare tranzacție. Imaginează-ți că ai un mic ajutor care să-ți gestioneze rapid toate bătăile de cap în privința facturilor. Sună bine, nu? Dacă te interesează un astfel de ajutor, atunci vei dori, cu siguranță, să te folosești de un program efactura online precum cel oferit de StillCo.

De asemenea, este importantă și navigarea cu ușurință a utilizatorilor. De aceea, interfața este realizată pentru a fi cât mai intuitivă și cu timpi rapizi de răspuns (fără lag), categorii clare și bine delimitate. Așadar, vei putea să creezi facturi electronice, să vizualizezi facturile emise și cele primite, să definești produsele și serviciile sau să editezi toate datele (precum cotele TVA) cu ușurință, într-un mod cât mai rapid. Sună și este ușor!

Ai nevoie de spațiu de stocare pentru facturi?

Nu! Poți spune adio memoriilor digitale pline de facturi, deoarece totul se face cu ajutorul sistemelor Cloud. Ce înseamnă asta? Practic, nu ai nevoie de servere fizice, dispozitive de stocarea datelor sau orice alt gadget fizic unde să-ți ții datele, deoarece totul este stocat într-un mediu online. Un mare beneficiu al sistemului de stocare Cloud este că e întotdeauna disponibil, iar atunci când ai nevoie de un document, îl vei putea accesa imediat, atât timp cât ai o conexiune stabilă la internet și un telefon, un calculator sau un laptop.

Cât de sigură este această platformă?

Dacă îți faci griji de siguranță, vom vorbi puțin și despre asta. Compania StillCo respectă toate datele cu caracter confidențial. În plus, toate datele tale vor fi securizate cu simț de răspundere și protejate împotriva atacurilor cibernetice.
Toate datele beneficiază de metode de salvare și backup (însemnând copii). Toți clienții care apelează la astfel de servicii Cloud vor beneficia și de metode suplimentare de protecție la cerere. Așadar, alege cu încredere această platformă de facturare!

Încearcă programul gratuit!

Pentru toți utilizatorii dornici să încerce acest program, este bine de știut că este momentan gratuit. Astfel, orice antreprenor se va putea convinge de eficacitatea programelor StillCo.

Contact:

office@stillco.ro
+40336390000

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.