De ce optezi pentru pardoseala suprainaltata?

Atunci când te-ai hotărât să începi o afacere într-un domeniu de producție totul ți se pare simplu și ușor de pus în practică. Dar când începi să pui în practică proiectul de pe hârtii, sesizezi că problemele se complică. De exemplu, într-o hală de producție trebuie să instalezi foarte multe utilaje. Dar această instalare presupune foarte multe cabluri electrice, conducte de apă rece și caldă sau chiar pentru aburi. Deja începi să te întrebi cum se va circula peste ele sau printre ele. Un sfat pe care ți-l dau.  Soluția corectă în acest caz este o pardoseala suprainaltata  care va ascunde totul ca prin minune.

Ce înseamnă o pardoseala suprainaltata? compania (3)m

Pentru orice activitate productivă folosirea unei podele tehnice presupune lăsarea unui spațiu liber pentru personal. În acest fel poți să îți ordonezi spațiul de producție așa cum îți dorești. Prin supraînălțarea podelei vei putea să îți aranjezi în spațiul de sub podea diverse canale tehnologice. Deci poți ca tot ce înseamnă cablu electric să fie sub aceasta. Cablul electric va ieși direct în locul unde dorești să fie mașina alimentată de el.

În același mod poți veni cu conductele de apă rece sau/și caldă după nevoia procesului tău tehnologic. Dacă în același spațiu ai  și o mașină ce folosește abur tehnologic și ea are nevoie de o rețea de abur. Pentru ascunderea acestor rețele tehnice ai nevoie de o pardoseala suprainaltata ce le va masca cu mult succes.

La cine poți apela pentru o pardoseala suprainaltata? compania (1)m

Atunci când ai nevoie de o astfel de soluție tehnică apelează cu încredere la podele-tehnice.com/ro/. Ei îți vor pune la dispoziție tot ce vei avea nevoie pentru a-ți pune ideea ta în practică. Te vor ajuta să combini funcționalitatea sistemului tău de producție cu un mediu plăcut în care să își desfășoare salariații tăi activitatea. Produsele lor sunt în permanență de o calitate superioară și se completează foarte bine pentru obținerea unui produs finit excelent.

Pentru a rezolva într-un timp scurt construcția  de pardoseala suprainaltata, cel mai bine este să contactezi BG Contain HR. Ei sunt cei ce folosesc tehnologie germană, care respectă întru-totul reglementările din domeniul construcțiilor și toate standardele EN. Tipul de pardoseală de care ai nevoie trebuie ales în funcție de aceste standarde. Apoi, ceea ce este mai important, în funcție de ce trafic vei avea pe acea podea.

Pentru a realiza o astfel de pardoseală, ei îți vor construi o structură din oțel. Pe  această structură reglabilă se vor pune plăcile din care se va realiza podeaua respectivă.

Pardoseala  se poate executa din diverse materiale, având diferite grosimi. Avantajul unei astfel de pardoseli este dat și de ușurința cu care se poate interveni în cazul unor avarii. Deci atunci când ai probleme la una din instalațiile tehnice nu trebuie să distrugi nimic. Vei ridica plăcile din care este confecționată pardoseala. Apoi vei face reparația necesară. În final plăcile de pardoseală se pun cu ușurință la locul lor. Într-un timp foarte mic se poate efectua această intervenție la oricare dintre cele trei instalații.

Vă încurcă cablurile în spațiul de producție? Contactați podele-tehnice.com/ro/, iar ei vă vor ajuta să scăpați de ele, prin construcția unei pardoseli supraînălțate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.