Unde găsim animatori petreceri copii ?

Bine v-am regăsit. Astăzi vreau să vă povestesc despre cea mai frumoasă petrecere la care Maya, nepoata mea, a participat. Mai exact în weekend a fost ziua celei mai bune prietene, iar micuța noastră nu putea să lipsească. Inițial părea o petrecere ca oricare alta, cu baloane, coifuri, dulciuri și jucării. Din căte mi-a zis Maya pe la jumătatea petrecerii lucrurile s-au schimbat. Mai exact parcă de nicăieri a apărut Elsa. Dacă aveți copii sau nepoți cu siguranță o știți din filmul Frozen. Vă puteți imagina și voi ce fericiți au fost copii când au văzut-o. Am aflat mai apoi, de la părinții fetiței, că au angajat animatori petreceri copii.

La cât de fericită era Maya, ne-am dat seama că a fost într-adevăr o idee reușită. Așa cum probabil știți deja cei mici sunt foarte încântați atunci când personajul lor preferat sosește la petrecere. Pentru ei este ca și când ar fi răsplătiți pentru că au fost cuminți. Să vă mai spun că micuța noastră nu ar mai fi plecat de la petrecere? Efectiv era captivată de Elsa și își dorea să rămână acolo. Acum ne gândim și noi să apelăm la astfel de animatori pentru petrecerile fetiței. Are timp ea să crească și să afle că acolo nu este Elsa, momentan vrem însă să o lăsăm în lumea bazmelor și a poveștilor.

De ce sunt importanți acești animatori petreceri copii ?

animatori-copii-momente-magice-4

În primul rând pentru că reușesc să îi facă pe cei mici să râdă, să aibă încredere în ei. Mereu lumea bazmelor îi va ocroti pe cei mici, îi va ajuta să creadă că după orice zi mohorâtă va ieși soarele. Pe deasupra îi ajută să viseze, să conștientizeze că cu ajutorul muncii orice este posibil. În plus o astfel de petrecere este momentul lor de răsfăț. Momentul în care pot fi ei înșiși fără să le fie teamă că vor fi certați. Eu sunt de părere că orice copil ar trebui să aibă șansa de aș cunoaște personajul preferat.

Desigur trebuie avută foarte mare grijă atunci când sunt aleși animatori petreceri copii. Altfel există șansa ca cel mic să nu fie mulțumit, să își dea seama că totul este o farsă. La petrecerea acestei fetițe au fost animatori de la Momente Magice, mai exact ei au fost cei care au reușit să îi cucerească pe cei mici. Nu au avut niciun moment pauză, mereu animatoare făcea ceva cu ei, ba cântau, ba dansau sau se jucau. În plus tânăra a intrat foarte bine în rolul personajului Elsa le-a răspuns la copii la zeci de întrebări.

Nici nu s-a simțit când a trecut timpul, iar asta s-a văzut pe fețele micuților care nu mai voiau să plece acasă. Așa cum am spus și mai sus vom apela și noi la viitoarea petrecere la ajutorul lor. O să facem asta pentru că eu consider că Maya merită un astfel de răsfăț și pentru că vreau să aibă o petrecere frumosă. Deja mă gândesc și la câteva servicii suplimentare oferite de cei de la Momente Magice, dar să vedem cum ne vom organiza mai întâi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.