Probleme de student

probleme-de-student

Anii studenției sunt poate cei mai frumoși, firește, exceptând perioada sesiunilor, atunci nu mai sunt așa de plăcuți. Dar, în mare parte, această perioadă e frumoasă. Atunci suntem tineri și distracția e pe primul loc, mai apoi și învățatul.

Majoritatea tinerilor aleg să părăsească orașul natal, aleg o facultate din alte orașe mari, orașe universitare care să le ofere mai multe oportunități.

Se spune că nu ești student cu adevărat dacă nu ai avut vreo restanță, și tot așa, se mai spune că nu ești student adevărat dacă nu ai locuit în cămin măcar un an. Căminele! Ehe, uneori acestea sunt mai mult decât simple cămine, și devin adevărate cluburi și locuri de distracție pentru tinerii studenți.

Însă viața de student nu e chiar atât de roz precum pare. Pe lângă toată distracția și timpul petrectut alături de cei de aceeași vârstă, viața de student vine și cu câteva „probleme”.

Banii

Studenții nu au niciodată bani. Asta nu mai e vreo noutate, toată lumea cunoaște acest mic detaliu. Sau poate au bani, în cazul în care au vreun job part time, însă cum asta rareori se întâmplă, rămânem pe aceeași idee și anume că studenții sunt complet lipsiți de bani. Doar trebuie să-și împartă banii în cheltuilei, chiria la cămin, taxele la facultate și distracție! De aici și lipsa banilor!

Mâncarea

Cine nu știe care sunt mâncărurile favorite ale studenților? Cartofii prăjiți, supele la plic, ouăle ochiuri și, inegalabila zacuscă. Din moment ce a preferat să-și cheltuie banii pe o ieșeală cu prietenii, trebuie să se sacrifice și să mănânce zacuscă pentru următoarele câteva zile!

Condițiile

Că tot vorbeam de cămine mai sus, pe cât sunt acestea de distractive, pe atât sunt și pline de surprize. În cămine nu locuiesc numai studenții, ci și alte mii de vietăți cum ar fi gândacii, șoarecii sau șobolanii.

Putem spune că nu ai fost student cu adevărat dacă nu ai avut măcar o singură dată de a face cu o ceată de gândaci sau cu vreun șoricel care să-ți atace zacusca. „Orice, dar nu zacusca!” ți-ai spus probabil. Nu singura mâncare care te scapă de zilele de foame.

Există multe cămine în România unde condițiile nu sunt tocmai cum ar trebui să fie, ci mult sub medie. Camerele studenților sunt plinde de musafiri nepoftiți care fac mizerie și poartă și diverse boli. Așa că, ce le rămâne de făcut studenților? Cu pisici nu au voie în cămin, capcane dacă ar improviza, nu ar risca să ademenească rozătoarele cu zacuscă, deci, care e soluția pentru dăunătorii din cămine?

Soluția e simplă, soluția e www.fara-daunatori.ro. Deci dacă ești student și ai probleme cu dăunătorii, soluția ar fi să mai vorbești cu încă câțiva vecini de cămin și împreună să luați un aparat anti dăunători. Acestea au arii de acțiune destul de mari, astfel încât nu-ți vor proteja doar camera ta, ci și camerele colegilor din apropierea ta.  Mai bine strângeți fiecare câte o sumă de bani și cumpărați un aparat pest repeller decât să vă treziți că vă dispare zacusca! Nu de alta, dar până la următorul pachet de la mama, mai durează ceva!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.