Viața la cămin

Viața la cămin e diferită pentru fiecare dintre noi. Unele persoană adoră să stea la cămin, iar altele ar da orice să fie în altă parte. Eu fac parte din categoria de persoane care pe de o parte adoră să stea la cămin, iar pe de o parte ar prefera să facă orice ca să poată sta ăn chirie. Doar că acest lucru este foarte dificil în Cluj dacă nu ai o situație financiară bună. Așa că singura opțiune care îți rămâne este căminul.

La cămin poți avea parte de surprize

Uneori cei din anii mai mari te așteaptă cu surprize dacă ești nou în acel cămin. Din ce am auzit eu de la alți prieteni care stau prin diferite cămine, cei din anii mai mari pregătesc „pachete” cu surprize pentru boboci. Acestea pot să conțină diferite lucruri. De la cățiva bani mărunți până la săpun și pixuri, diverse obiecte. Asta uneori poate să fie o surpriză plăcută.

Dar din păcate poți avea parte și de surprize neplăcute

Nu vreau să spun că în toate căminele ește așa, lucru care ar fi total neadevărat, dar uneori pot apărea musafiri neînvitați în camera ta de cămin precum șoricei (mai rar întâlniți) sau gândăcei (mai des întălniți). Din păcate în unele cămine așa se întâmplă, Sau mai poate apărea igrasia care e mai enervantă decât cele două la un loc. Pentru că oricât te chinui să o îndepărtezi ea vă apărea mereu la loc până ce conducerea căminului va lua măsuri.

Dar nu îți pierde speranța!

După cum am spuns, nu peste tot este așa. Deci poți să nimerești și într-un cămin fain. Iar dacă norocul să dai și de niște colegi sau colege de gașcă atunci o să fie disctracție în cameră și nu o să te plictisești prea des. Serile le puteți transforma într-o seară de jocuri sau de film. Deci nu fi descurajat că se poate să fie și bine!

Tu unde preferi să stai?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.