Aveti nevoie de o pereche noua de ochelari? Alegeti EXPERTOPTIC pentru rame de ochelari de vedere

Problemele de vedere nu mai sunt de mult o raritate , iar, din pacate tot mai multi sunt tinerii si copiii care se confrunta cu astfel de afectiuni. Cauza acestora este evidenta, ecranele gadget-urilor nelipsite din viata fiecaruia. Chiar si de la varste fragede, copiii sunt expusi luminii provenite de la ecrane, avand cel putin un dispozitiv inteligent pe care il utilizeaza.

Insa cand privirea incepe sa se incetoseze si deja nu mai vedeti clar, inseamna ca aveti nevoie de un control. Acesta va detemina eventuale probleme si daca este cazul sau nu sa incepeti sa purtati ochelari, in cazul in care nu o faceti deja.

Daca sunteti deja purtator de ochelari, dar vi s-au modificat dioptriile, este indicat, de asemenea, un control. Daca veti descoperi care sunt noile dioptrii veti putea sa gasiti perechea de ochelari potrivita nevoilor dumneavoastra.

Daca inca nu stiti unde sa efectuati un control la ochi, puteti opta pentru EXPERTOPTIC, unde puteti, totodata, sa obtineti si perechea de ochelari necesara. Daca nu sunteti fanul ochelarilor in forma clasica, nu este nicio problema intrucat exista si varianta lentilelor de contact, pe care le gasiti in acelasi loc.

Cum sa alegeti perechea potrivita de ochelari de vedere?

Daca efectuati un control si acesta determina dioptrii marite, atunci urmatorul pas este alegerea ochelarilor potriviti. Alegand o pereche adecvata vederea se va imbunatati de-a lungul timpului si veti observa rezultate vizibile.

Alaturi de lentilele pe care le alegeti, o mare importanta o au si ramele intrucat acestea trebuie sa se asorteze cu tinutele pe care le purtati, dar si cu trasaturile fetei.

Deci, cum alegeti ramele potrivite? Mai intai de toate, asigurati-va ca alegeti o forma potrivita structurii chipului, intrucat aceasta are o mare relevanta. O rama necorepunzatoare poate micsora ori, dupa caz, mari considerabil fata.

Mai apoi, aveti grija ce nuanta alegeti intrucat este indicat sa mizati pe culori si accente neutre, care sa fie potrivite si in tinutele de zi cu zi, dar si in tinutele speciale. Nu in ultimul rand, alegeti o rama care sa se potriveasca cu lentilele, in sensul ca nu toate ramele sunt potrivite cu toate tipurile de lentile existente. Cele mai groase, de exemplu, sunt mai greu de potrivit cu o rama subtire, de aceea acordati importanta si acestui aspect. Daca vreti rame de ochelari de vedere, puteti gasi produsele favorite la EXPERTOPTIC.

Optati pentru lentile de contact

Nu toti oamenii prefera ochelarii in varianta traditionala, iar motivele sunt diverse, iar o parte dintre acestia prefera lentilele de contact, o varianta practica mai ales pentru cei sportivi, care nu pot purta ochelari clasici.

EXPERTOPTIC pune la dispozitia clientilor o gama larga de lentile de contact si trebuie sa stiti ca puteti alege atat lentile cu dioptrii, cat si coasmetice, in diverse nuante. Acestea vin insotite de instructiuni privind utilizarea, pe care este recomandat sa le urmezi indeaproape. Este, totusi, recomandat sa nu le folositi pe timp de noapte sau atunci cand intrati in contact direct cu apa intrucat exista riscul de deteriorare.

Asadar, fiecare om trebuie sa aiba grija de propria vedere, indiferent daca acest lucru se datoreaza ochelarilor de vedere sau lentilelor de contact, care trebuie să fie din materiale conforme cu standardele in vigoare si pe care le gasiti la EXPERTOPTIC.

Contact:

Suceava – 0740 952 952
Botosani Calea Nationala – 0744 754 754
Botosani Carrefour – 0755 538 538
Radauti – 0747 750 750
Falticeni – 0751 341 341
Roman – 0755 589 589

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.